TrainUp

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a TrainUp.com-on

A TrainUp.com-ot Jeremy Tillman alapította 2004-ben; Több mint 50 000 olyan vállalatnál, akik képzést vásároltak, a TrainUp.com az internet legnagyobb képzési piaca és több száz vezető szolgáltatóval, többek között a New Horizons Computer Learning Centers, a Global Knowledge, a SkillPath, a Learning Tree, a Lorman Education, a Skillsoft és további . A TrainUp.com képzési hálózata több mint 300 000 oktató által vezetett edzést és 20 000 online tanfolyamot és videót tartalmaz.

Mint a többi népszerű online piactérhez hasonlóan, a TrainUp.com időt takarít meg és jobb minőségű eredményeket biztosít a hagyományos képzési módszerekhez képest. A TrainUp segített koordinálni az oktatók által vezetett, online vagy helyszíni képzést az egyének számára több mint 50 000 vállalatnál, köztük szinte az összes 500 vagyonon.

A TrainUp egyéni tanulás, teljesítmény és tehetséggondozási megoldások létrehozására specializálódott. A TrainUp kifejlesztett egyéni technológiát és képzési megoldásokat nagyvállalatok széles körű és felismerhető vállalatainak nagyvállalati szintű kezdeményezéseinek felépítésére, nyomon követésére, kezelésére és értékelésére.

TrainUp

Küldetésünk

Küldetésünk célja, hogy bemutassa és megoldást kínáljon a tanulási és fejlesztési lehetőségeknek és a technológianak, amely meghaladja az ügyfelek és partnerek elvárásait.

Értékeink

A TrainUp.com-on van egy család első kultúrája. Feddhetetlenséget folytatunk, és mindig törekszünk kreatív és innovatív megoldások bemutatására.

Képzési piactér

Csatlakoztatjuk az oktatókat a képzési lehetőségekhez egy nyitott piacon, és lehetővé teszik a niche szolgáltatók számára, hogy kiemelkedjenek a legnagyobb képzési partnereink között is. Törekszünk arra, hogy bemutassuk a rendelkezésre álló legjobb szolgáltatókat, tartalmakat és megoldásokat.

Helyszínek

McKinney

Address
Mckinney, Texas
McKinney, Texas, Amerikai Egyesült Államok