UC Riverside Extension

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az UCR IEP egyedülálló utat kínál a sikerhez

A Kaliforniai Egyetemen, Riverside-ban (UCR) működő nemzetközi oktatási programok (ICR) 1975 óta biztosítják az angol mint második nyelv (ESL), tudományos és szakmai programokat.

Tantervünket folyamatosan értékelik és frissítik, hogy biztosítsák a legjobb amerikai tanulási tapasztalatokat. Minden évben a hallgatók végzik a programjainkat és izgalmas nemzetközi karriert folytatnak, és / vagy folytatnak további tudományos tanulmányokat.Amigos em campus universitário Naassom Azevedo / Unsplash

Küldetésnyilatkozat

Küldetésünk az, hogy magas színvonalú, innovatív angol nyelvet és szakmai programokat biztosítsunk, hogy megfeleljenek nemzetközi hallgatóink különféle személyes, szakmai és oktatási céljaihoz.

A hallgatók számára lehetőséget biztosítunk az Egyesült Államok és a világ ismereteinek felfedezésére, részvételére és gazdagítására az angol nyelv és az akadémiai ismeretek közös fejlesztése révén.

A multikulturális környezetben folytatott csapatmunka révén arra buzdítjuk a hallgatókat, hogy megértsék magukat, építsenek ki magabiztosságot és fejlesszék jövőképüket.

A kölcsönös tisztelet, a professzionalizmus és az oktatás és a kiszolgálás kiválósága irányítja bennünket munkánkban. Nagyra értékeljük minden tanár, alkalmazott és hallgató egyedi hozzájárulását a nemzet egyik legjobb nemzetközi oktatási programjának létrehozásában.

Miért UCR?

1. Legyen hallgató a Kaliforniai Egyetem rendszerében

A Riverside-i Kaliforniai Egyetem az Egyesült Államok első számú állami egyetemi rendszerének 10 campusának egyike. Az UCR az UC rendszer legváltozatosabb és nemzetközileg barátságosabb campusa, és közel 80 000 öregdiákja van, akik közül sokan rangos díjakat nyertek. mint például a Guggenheim-ösztöndíj, Nobel-díj, Pulitzer-díj és mások.

2. Legyen Dél-Kalifornia szívében

A Riverside Los Angeles-től 80 kilométerre keletre, gyönyörű, napos Dél-Kalifornia szívében található. Könnyen utazhat strandokra, hegyekre, szórakoztató parkokba vagy bevásárlóközpontokba. Éljen egy barátságos és megfizethető egyetemi közösségben.

3. Legyen olyan program, amely a legjobb amerikai campus élményt nyújtja

Diákjaink elmondják, hogy az UCR rendelkezik a legjobb oktatókkal. Mindegyik dolgozó szakember valós tapasztalattal rendelkezik. Barátságosak, segítőkészek és elkötelezettek arra, hogy a legmagasabb színvonalú oktatást biztosítsák annak érdekében, hogy a legjobb amerikai tapasztalattal rendelkezzenek az egyetemen.San Diego palm trees Andrew Ridley / Unsplash

Helyszínek

Folyóparti

Address
University of California, Riverside Extension
1200 University Ave.
Riverside, Ca 92507-4596

Folyóparti, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket