University of California, Irvine - Summer Session

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A végsÅ egyetemi élmény várja Ãnt ezen a nyáron a University of California, Irvine, elismert globálisan kiválóság tudósok és a kutatás. A sorrendet 9. között az ország legjobb állami egyetemek szerint az éves US News & World Report, egy végrendelet, hogy a kaliber a mi tudományos hírnevét. UC Irvine ötvözi erÅssége a nagy, dinamikus kutatóegyetemi a barátságos hangulatát egy kis egyetemi, és hihetetlen bounty páratlan Southern California helyét.

uci01

Több mint 12.000 diák tanul UCI a nyár folyamán. Csatlakozz hozzánk, hogy egy része ennek a sokszínű hallgatói létszám!

  • Pénz Magazin rangsorolta UCI 13. között az ország négy éves fÅiskolák és egyetemek szállít a legnagyobb értéket, 3. legjobb állami egyetem a nemzet és a # 1 egyetem strand szerelmeseinek
  • # 9 között az ország legjobb állami egyetemeken a US News & World Report
  • A Paul Merage School of Business közé sorolható a legjobb üzleti iskolák US News and World Report, Business Week, és a Financial Times
  • # 1 a 179 iskolában a New York Times intézkedés hozzáférési egyetemre alsó és közepes jövedelmű hallgatók
  • 3 UC Irvine kutatói már elnyerte a Nobel-díjat
  • Irvine a legbiztonságosabb nagyváros Amerikában 10 egymást követŠévben a Szövetségi Nyomozó Iroda diákok UCI érkeznek szerte az Egyesült Ãllamokban, és több mint 87 ország képviselteti magát

BÅvítse Horizons a változatos és gyönyörű Irvine

Dél-Kaliforniában az egyik fÅ turisztikai célpontja csodálatos művészeti, kulturális, és a kaland minden rövid utat egymástól. Irvine egy belföldi repülÅtér és a vonatok, hogy a diákok utazhatnak Kalifornia vagy az Egyesült Ãllamokban viszonylag gyorsan.

Ãlet az UCI

Arroyo Vista Ház egy rövid séta az osztályok és a Univesity Town Center.

Ãlve az egyetemen, akkor része lesz a multi-kulturális közösség és teljesíteni fogja tanulni, és barátságot más diákokkal. On-campus ház áll az összes regisztrált hazai és nemzetközi Summer Session diákok.

uci02

Ãdvözöljük Weekend - Ãrkezés és tájolása

Amikor elÅször érkezik, Summer Session személyzet várja Ãnt a repülÅtéren és elviszi a kollégiumok. Åk segítenek a check-in, pick-up a kulcsokat, és rendezze. Itt találkozik az új housemates és egy kis idÅt a kikapcsolódásra, mielÅtt a csoport vacsora.

Az elsÅ vasárnap tartunk egy kötelezÅ orientációs. Ismerje akadémiai elvárások és az erÅforrások, a bevándorlás, a biztonság, és az amerikai kultúra. Akkor is kap, hogy megfeleljen az összes nemzetközi diákok, a program a nevelÅk és a személyzet. Nézze meg, hol osztályok találhatók, és megismerhetik a sok kirándulások és tevékenységek.

Helyszínek

Irvine

University of California Irvine

Address
UCI Summer Session P.O. Box 6050
92616-6050 Irvine, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 949-824-5011