Hivatalos Leírás

programok

Intenzív angol:

Egyéves program, 6 szinten. Osztályok megfelelnek hétfőtől péntekig 9:00-02:50 (egy óra 10 perc az ebéd) Öt osztályok naponta (nyelvtan, olvasás, írás, beszéd és hallás és mások). Minden szinten 7 hét. Homestays amerikai családok állnak korlátozott alapon. Diák vízum tanácsadás elérhető.

TOEFL előkészítő osztály:

TOEFL nyelvtan, olvasás, szövegértés, és Tesztírási képességeit. Tanórán osztály áll rendelkezésre, ha 4+ diákok iratkozzon fel az osztályt.

A mi iskolánk

Gyönyörű Felszereltség: ULI található Cityplex Towers (középső torony, 14. emelet). Barátságos és tapasztalt tanárok: a ​​teljes munkaidőben foglalkoztatottak egy mesterképzések a tanítás angol mint második nyelv (TESL). Rendszeres konferenciák tervek szerint osztályfőnöki tanárok minden alkalommal. Minden tanár heti munkaidő rendelkezésre hallgatói tanácsadás. Extra English Gyakorlat: Az oktatók, tanulmányi kirándulások, beszélgetések amerikai diákok során ebédet időszakok (tavasszal és ősszel csak). Christian School: Az intenzív angol program kápolna hetente egyszer (ami segít a hallgatás készségek). Található Tulsa, Oklahoma az USA-ban: Tulsa egy biztonságos, szép, és békés kisváros szívében zöld országban. Alacsony árak: Kiváló minőségű programot, alacsonyabb áron, mint a legtöbb intenzív angol programok. Kis osztályok: Intenzív osztályok 15 vagy kevesebb diák.

ULI Küldetés

Egyetem Nyelvi Intézet egy intenzív angol nyelviskola segítségével kommunikatív és holisztikus megközelítést merítés a kultúra, a szokások és a nyelv az Egyesült Államokban. Célunk az, hogy a szükséges eszközöket az angol a hallgatókat, hogy sikeres legyen a törekvés a tudományos, üzleti és személyes céljait. Szerves része a programnak az, hogy egy biztonságos, szerető környezetben elősegíti a tanulást diákjaink. Hisszük, hogy, mint keresztény intézmény, van egy lehetőség, hogy hatással van a nemzetközi kapcsolatok, továbbá a béke ügyét, és a megértés. Mi a szakmai, minőségi oktatást hangsúlyozó tanár / diák és diák / diák interakció azzal a céllal, hogy a diákok a különböző célok és tanulási stílusok.

Gólok

A diplomásokat, a nyelvi készségeket, amelyek szükségesek egy akadémiai környezetben. Annak érdekében, hogy a diákok, hogy elérje elfogadható normák egyetemi és főiskolai felvételi vizsgán. Hogy minőségi oktatást segítségével eklektikus megközelítés, hogy a diákok szintjének elérése kommunikációs kompetencia, amely megfelel a személyes és szakmai céljait. Ahhoz, hogy épít egy olyan környezetben, a megértés és az elfogadás minden diák számára tekintet nélkül etnikai, nemzetiségi, nemi, vallási vagy.

Akkreditációs

Egyetem Nyelvi Intézet által akkreditált Bizottság English Language Program Akkreditációs az időszak augusztus 2013 augusztusig 2018-ban és egyetért azzal, hogy tartsa fenn a CEA szabványok angol nyelv programok és intézmények. CEA által elismert amerikai oktatási miniszter, mint a nemzeti akkreditációs ügynökség az angol nyelvű programok és intézmények az USA-ban

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

University Language Institute

Egyetem Nyelvi Intézet akkreditált intenzív angol program található Tulsa, Oklahoma, USA. Jelenleg 6 szintű angol elejétől a fejlett, hogy diákjaink megfelelnek a tudomán ... [+]

Intenzív angol Program Programunk

Egyetem Nyelvi Intézet akkreditált intenzív angol program található Tulsa, Oklahoma, USA. Jelenleg 6 szintű angol elejétől a fejlett, hogy diákjaink megfelelnek a tudományos, személyes és üzleti angol célokat. Diákok kezdheti egész évben, és a belépő hallgatók egy szintfelmérő tesztet annak megállapítására, hogy mennyire. A diákok tanulmányi 5 óra naponta, hetente 5 napon, összesen 25 óra angol nyelvi képzés minden héten. Foglalkozásokat nyelvtan, írás, olvasás, szövegértés, és a beszéd. Az időtartam minden szinten 7 hét új ülés megkezdése minden 8. héten.

Mi különböztet meg minket

Mert a mi kis mérete és barátságos környezetben, a diákok gyakran mondják, hogy úgy érzik, mintha ULI olyan, mint egy család. Mi egy keresztény iskola, de üdvözöljük a diákok minden hitére. Van kápolna hetente egyszer, amely segít a szövegértés készségének, és kínálunk egy kirándulás vagy speciális tevékenység minden alkalommal, hogy a tanulók megismerjék a kultúra és a gyakorlat az angol. Mi osztályok kicsik (nem több mint 15 diák), és már alacsonyabb áron, mint a legtöbb iskola Oklahoma kiegészítő tankönyvek nyújtott felár nélkül. Az átlagos diák javítja 13 pont IBT TOEFL (30 pont a papír alapú TOEFL) minden alkalommal. Során ősszel és tavasszal ülések, amerikai egyetemi hallgatók gyakran vesznek részt a mi osztályok, és látogasson el a beszéd lehetőségek hetente egyszer ebéd közben. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Tulsa
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul