University Language Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

programok

Intenzív angol:

Egyéves program, 6 szinten. Osztályok megfelelnek hétfőtől péntekig 9:00-02:50 (egy óra 10 perc az ebéd) Öt osztályok naponta (nyelvtan, olvasás, írás, beszéd és hallás és mások). Minden szinten 7 hét. Homestays amerikai családok állnak korlátozott alapon. Diák vízum tanácsadás elérhető.

TOEFL előkészítő osztály:

TOEFL nyelvtan, olvasás, szövegértés, és Tesztírási képességeit. Tanórán osztály áll rendelkezésre, ha 4+ diákok iratkozzon fel az osztályt.

A mi iskolánk

Gyönyörű Felszereltség: ULI található Cityplex Towers (középső torony, 14. emelet). Barátságos és tapasztalt tanárok: a ​​teljes munkaidőben foglalkoztatottak egy mesterképzések a tanítás angol mint második nyelv (TESL). Rendszeres konferenciák tervek szerint osztályfőnöki tanárok minden alkalommal. Minden tanár heti munkaidő rendelkezésre hallgatói tanácsadás. Extra English Gyakorlat: Az oktatók, tanulmányi kirándulások, beszélgetések amerikai diákok során ebédet időszakok (tavasszal és ősszel csak). Christian School: Az intenzív angol program kápolna hetente egyszer (ami segít a hallgatás készségek). Található Tulsa, Oklahoma az USA-ban: Tulsa egy biztonságos, szép, és békés kisváros szívében zöld országban. Alacsony árak: Kiváló minőségű programot, alacsonyabb áron, mint a legtöbb intenzív angol programok. Kis osztályok: Intenzív osztályok 15 vagy kevesebb diák.

ULI Küldetés

Egyetem Nyelvi Intézet egy intenzív angol nyelviskola segítségével kommunikatív és holisztikus megközelítést merítés a kultúra, a szokások és a nyelv az Egyesült Államokban. Célunk az, hogy a szükséges eszközöket az angol a hallgatókat, hogy sikeres legyen a törekvés a tudományos, üzleti és személyes céljait. Szerves része a programnak az, hogy egy biztonságos, szerető környezetben elősegíti a tanulást diákjaink. Hisszük, hogy, mint keresztény intézmény, van egy lehetőség, hogy hatással van a nemzetközi kapcsolatok, továbbá a béke ügyét, és a megértés. Mi a szakmai, minőségi oktatást hangsúlyozó tanár / diák és diák / diák interakció azzal a céllal, hogy a diákok a különböző célok és tanulási stílusok.

Gólok

A diplomásokat, a nyelvi készségeket, amelyek szükségesek egy akadémiai környezetben. Annak érdekében, hogy a diákok, hogy elérje elfogadható normák egyetemi és főiskolai felvételi vizsgán. Hogy minőségi oktatást segítségével eklektikus megközelítés, hogy a diákok szintjének elérése kommunikációs kompetencia, amely megfelel a személyes és szakmai céljait. Ahhoz, hogy épít egy olyan környezetben, a megértés és az elfogadás minden diák számára tekintet nélkül etnikai, nemzetiségi, nemi, vallási vagy.

Akkreditációs

Egyetem Nyelvi Intézet által akkreditált Bizottság English Language Program Akkreditációs az időszak augusztus 2013 augusztusig 2018-ban és egyetért azzal, hogy tartsa fenn a CEA szabványok angol nyelv programok és intézmények. CEA által elismert amerikai oktatási miniszter, mint a nemzeti akkreditációs ügynökség az angol nyelvű programok és intézmények az USA-ban

Helyszínek

Tulsa

Address
University Language Institute
2448 E. 81st Street, Suite 1400

74137 Tulsa, Oklahoma, Amerikai Egyesült Államok