Union County College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

New Jersey első közösségi főiskolájaként az Union County College elkötelezett amellett, hogy hozzáférhető és megfizethető bölcsészettudományi oktatást nyújtson az Union megyei lakosok számára. A kiválóságra való összpontosítás arra irányítja küldetésünket, hogy új programokat és tanfolyamokat dolgozzon ki, amelyek tükrözik a folyamatosan változó globális igényeket.

Küldetésünket az az elkötelezettségünk vezérli, hogy felhatalmazzuk a hallgatókat céljaik elérésére, magas színvonalú és megfizethető felsőoktatáshoz való hozzáférés biztosításával az uniós megyei lakosok számára. Sokszínű hallgatói körű, átfogó közösségi főiskolaként karrier programokat, transzfer programokat, fejlesztő oktatást és egész életen át tartó tanulási lehetőségeket kínálunk, minden tevékenységünk során a kiválóságra összpontosítva.

Union County College elkötelezett amellett, hogy a Union megyét szolgálja a hallgatók sikereinek szentelt környezetben. A Főiskola arra törekszik, hogy elősegítse a hallgatók felelősségérzetét saját fejlődésükért és a demokratikus társadalom tagjaiként vállalt kötelezettségek megértését.

Helyszínek

Cranford

Address
Springfield Avenue,1033
07016 Cranford, New Jersey, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: