Hivatalos Leírás

Az UMB-ről

Az UMB Maryland egyetlen közegészségügyi, jogi és emberi szolgáltatási egyeteme. Hat professzionális iskola és egy Graduate School évente Maryland-i egészségügyi ellátás, humán szolgáltatások és jogi szakképesítéssel rendelkezik.

UMB gyors tények

1807-ben megnyílt, a Marylandi Egyetem, a Baltimore (UMB) Maryland közegészségügyi, jogi és emberi szolgáltatási egyeteme, amely az oktatás, a kutatás, a klinikai ellátás és a közszolgálat kiválóságának szentel.

Az UMB több mint 6 700 hallgatót regisztrál hat országos rangú szakiskolában - fogászat, jog, orvostudomány, ápolás, gyógyszertár és szociális munka - és egy interdiszciplináris Graduate School-ot. Az egyetem 62 doktori, mesterképzési, érettségi és bizonyítványi programot kínál, és a legtöbb professzionális gyakorlatot a Maryland-ben ítélte oda.

Az UMB egy virágzó akadémiai egészségügyi központ, amely ötvözi a legmodernebb orvosbiológiai kutatást és a kivételes betegellátást. Az UMB exramuralis támogatása 2018-ban rekordos 667,4 millió dollárt tett ki, és minden egyes bérelt / birtoklás-pálya kar tanítványa évente átlagosan 1,3 millió dolláros kutatási ösztöndíjat hoz az UMB-be.

A Marylandi Egyetem BioPark, a Baltimore legnagyobb biotechnológiai klasztere az új gyógyszerek, kezelések és eszközök forgalmazását segíti, ezáltal 1000 tudósnak és vállalkozónak ad helyet a létrehozáshoz és az együttműködéshez.

112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Küldetés

Az emberi állapot javítása és Maryland és a nagyközönség közjóinak szolgálata az oktatás, a kutatás, a klinikai ellátás és a szolgáltatás révén.

Látomás

Az Egyetem kiemelkedő intézményként fog kinézni a szakemberek oktatására irányuló feladataiban, olyan kutatásokat folytatni, amelyek az emberi állapotot érintő valós kérdéseket kezelik, kiváló klinikai ellátást és gyakorlatot nyújtanak, és az egészség, az igazságosság, az igazságszolgáltatás javítására irányuló elkötelezettséggel szolgálnak. és a közjó. Az egyetem innovatív, vállalkozói, filantrópiai, interdiszciplináris és szakmaközi csapatmunka révén a régió domináns gazdasági vezetőjévé válik. Az egyetem kiterjed a helyi és globális kezdeményezésekkel, amelyek pozitívan átalakítják az életet és gazdaságunkat. Az Egyetem a világot jelzi, mint a sokszínűségben és a befogadásban gazdag tanulási és felfedezési környezetet. Az egyetem professzionális pillérei a tisztesség, az elszámoltathatóság, az átláthatóság és a hatékonyság. Az Egyetem élénk közösség lesz, ahol a diákok, a karok, a személyzet, a látogatók és a szomszédok intellektuálisan, kulturálisan és szociálisan vesznek részt.112497_14731-20190320-185317-UMDGrid-e1544466529575.jpg

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Mester Oklevél

University Of Maryland Baltimore

A program diákjaként növelni fogja az interkulturális kompetencia megértését és a szükséges eszközöket a kulturális különbségek megosztásához. A program végzősei fokozott ... [+]

A kultúrák közötti vezetés rendkívül releváns, 13 kreditből álló diplomás képesítései az online és a személyi megkönnyítést használják a meglévő kompetenciákra építve, saját és mások attitűdjeinek és észlelésének feltárásával és a tudás gyakorlati helyzetekre való alkalmazásával.

A program diákjaként növelni fogja az interkulturális kompetencia megértését és a szükséges eszközöket a kulturális különbségek megosztásához. A program végzősei fokozottan képesek lesznek részt venni a stratégiák gyakorlati alkalmazásában, hogy pozitívan befolyásolják a szervezetükön belüli sokszínűség éghajlatát.

A határidőre történő felvétel iránti kérelmek július 15-ig esedékesek.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Baltimore
Augusztus 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
9 - 36 hónap
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul