Hivatalos Leírás

A University Of North Carolina at Pembroke egy mesterképzésű egyetem, amely több mint 6.200 hallgatóból álló lelkes közösséggel rendelkezik.

Az UNCP- hallgatók széles körű bachelor- és mesterképzési ajánlatokkal, fantasztikus Pembroke karokkal, valamint kultúrák, ötletek és szervezetek sokszínű közösségével várják az életüket.

Minden diák egyéni az UNCP-nél. Diákjainknak megvan a lehetőségük, hogy neveket hozzanak maguk elé - egy meleg és barátságos közösségben, amelyik azt szeretné, hogy sikeresek legyenek -, és tapasztalatokat szerezzenek olyan lehetőségekről, kultúrákról és ötletekről, amelyeket máshol nem talál.

Az észak-karolinai Pembroke város délkeleti részén található UNCP gazdag amerikai indiai történelemmel rendelkezik, és az egyik legbiztonságosabb egyetem az Észak-Karolinai Egyetem rendszerében . A kis osztályméretekkel, alacsony hallgatói karokkal és a nemzet egyik legváltozatosabb egyetemével az UNCP egy növekvő egyetem, amely feljogosítja a tanulókat, hogy éljenek és élettelen életet éljenek.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Oklevél

University Of North Carolina at Pembroke

Az informatikai karrier folyamatosan növekszik, és milyen jobb módja annak, hogy felkészüljenek egy új karrierre, mint hogy egy elismert online program keretében három el ... [+]

A teljes kurzus címe

CompTIA ™ tanúsító képzés: A, hálózat, biztonság

Áttekintés

Az informatikai karrier folyamatosan növekszik, és milyen jobb módja annak, hogy felkészüljenek egy új karrierre, mint hogy egy elismert online program keretében három elismert tanúsítványt készítsenek? Ez a program segít a legmodernebb informatikai szerepek megszerzésében a foglalkoztatáshoz szükséges alapismeretek megalkotásában.

A program befejezésekor kapnak utalványokat mindhárom igazoló vizsgára.

[-]
Amerikai Egyesült Államok Pembroke
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul