University of California, Berkeley

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Brilliance in Action

A Berkeley Nemzetközi Tanulmányi Program (BISP) a világszínvonalú és kulturálisan gazdag University of California, Berkeley külföldi rövid tanulmányait kínálja. Szeretettel nevezve a "Berkeley" -et vagy a "Cal" -et, híres a legjobb tudósairól, a társadalmi aktivizmusról, az innovációról és a különböző diákok testéről. Más szóval: "Brilliance in Action".

A Berkeley professzorai a legjobbak közé tartoznak, olyan innovatív gondolkodással, innovatív gondolkodással, inspiráló tanítással és a társadalom szolgálatával foglalkoznak. Az egyetem jelenlegi karának hetente nem kevesebb, mint hét tagja tartja a Nobel-díjat, bizonyítva ezzel a premier egyetemen szerzett szakértelem szintjét. Globalizált világunkban az UC Berkeley híresen folytatja a szólásszabadságot és a gondolkodó vitát, mivel a munka világa és a társadalmi hálózatok egyre inkább változatosabbá válnak.

A campus élénk és élénk a legjobb egyetemista és posztgraduális hallgatók közül Kaliforniából és a világ minden tájáról, akik aktívan részt vesznek az egyetemi életben és a közösségben. A campus és a környező területek gazdag kultúrában, korlátlan alkalmakkal élvezni Kalifornia és az Egyesült Államok életét

Az egyetem folyamatos kutatásának és tudományos kiválóságának eredményeként az UC Berkeley több világranglistán van. A Times Higher Education szerint minden évben a világ egyik „Elite Six” globális egyetemi márkájának nevezték el. Ezenkívül az UC Berkeley-t az Egyesült Államok 2020- ban az USA egyik legfrissebb állami egyetemeként nevezték el az egyetemek globális rangsorában , ahogyan ez az elmúlt években is történt.

Olyan sok mindent látni, annyira sok a teendő!

A Berkeley-egyetemen élénk élet zajlik, több mint 42 000 hallgatóval Kaliforniából és a világ minden tájáról, hogy dinamikus és összekapcsolt közösséget hozzon létre . A napi tevékenységek, előadások és rendezvények általánosak az egyetemen és a környéken, és nyitva állnak mind a hallgatók, mind a nagyközönség számára.

A BISP hallgatókat arra ösztönzik, hogy részt vegyenek a hallgatói csoportokban , amelyek közül több mint 1000 érhető el az egész campusból.

A diákok gyakran Kaliforniába utaznak szórakoztató és izgalmas helyekre. Közös kirándulások közé tartozik a közeli San Francisco, a Napa Valley, a Tahoe-tó, a Yosemite és a tengerparti strandok Los Angeles, Hollywood és San Diego partjai közelében. Az iskolai szünetek alatt Kalifornián kívül Las Vegasba, a Grand Canyon-ba, a Csendes-óceán északnyugati részén Oregonba, Washingtonba, New Yorkba, Chicagóba, Floridába, Texasba vagy egy különleges kedvence lehet Hawaii.

Helyszínek

Berkeley

Address
Berkeley International Study Program
Department of Sociology
410 Barrows Hall

4720-1980 Berkeley, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket