University of California, San Diego - Extension International Programs

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a Kaliforniai Egyetem San Diego Extension Nemzetközi Programjában

Az UC San Diego Extension International programjai a legmagasabb színvonalú oktatást nyújtják, amelyben az emberek teljes képességükre megtanulhatnak. A minőségi akadémikusok, a kiváló campus létesítményekkel, a hallgatói támogató szolgáltatásokkal és az idilli természeti környezettel kombinálva garantálják a lehető legjobb lehetőségeket sikeréhez és elégedettségéhez.

Az UC San Diego Extension International programok tökéletes választás egyetemi kredit, szakképesítésű programok és angol nyelvtanfolyamok számára.

A nemzetközi tapasztalatok előnyei motiválják emberek ezreit, hogy évente tanuljanak az Egyesült Államokban. Amint arra törekszik, hogy továbblépjen és készségeket fejlesszen a karrierje javítása érdekében, javulni fog az interkulturális megértés és megszerezheti a versenyelőnyt. Kilenc hónapos egymást követő tanulmányok után jelentkezhet opcionális gyakorlati képzésre (OPT), és munkavállalási engedélyt kaphat, ha 12 hónapra pályázhat az Egyesült Államokban. A Kaliforniai Egyetemen (San Diego) az akadémiai kiválóság iránti elkötelezettségük tükröződik az ezen az oldalon ismertetett programok magas szintű oktatásában és tantervében. Szeretettel üdvözöljük Önt a UC San Diego-ban és várjuk, hogy segítsen Önnek élvezni egy élettapasztalatot!

Szeretettel üdvözöljük Önt a San Diego UC-n, és örömmel várjuk, hogy segítsen Önnek élvezni egy élettapasztalatot!

Akkreditáció

Az UC San Diego-t az Iskolák és Főiskolák Nyugati Szövetsége (WASC) akkreditálta. Az UC San Diego kiterjesztését - mint az összes többi UC San Diego iskolát, főiskolát és tanszéket - a WASC az egyetemen keresztül akkreditálta. Az UC San Diego Extension által kínált összes tanfolyamot és tanúsító programot a meghosszabbítási politikával és a Kaliforniai Egyetem Akadémiai Szenátusának szabályaival összhangban fejlesztették ki és kezelik.

diákok

Az UC San Diego Extension International program olyan készségeket és versenyelőnyt biztosít Önnek, amelyek segítenek elérni tanulmányi vagy karrier céljait. Sok hallgatónk az UC San Diego Extensionon végzett tanulmányait követően sikereket keres az Egyesült Államokban vagy a saját országukban.

„Miután egy másik egyetemen elvégeztem a kvantitatív pénzügyi magiszteri diplomát, célom egy jól lekerekített, átfogóbb szakmai profil elérése volt, amely megerősítené a kvantitatív pénzügyi háttérképemet azáltal, hogy kibővítettem működési spektrumomat a valós üzleti alkalmazásokon belül. Az UC San Diego mind a Projektmenedzsment, mind az Üzleti Menedzsment tanúsítványok révén elősegítette ezen célok elérését. Most úgy érzem, felhatalmazást kapok a különféle tudományágakhoz tartozó változatos eszközökkel. Legyen szó pénzügyi, üzleti, számviteli vagy projektmenedzsmentről, az UC San Diego-ban született igazolásaim valóban növelték azt az értéket, amelyet nyújthatok egy vállalkozásnak, valamint minden olyan vállalkozásnak, amelyben vállalkozni akarok.

Minden bizonnyal azt ajánlom, hogy a San Diego UC programjait bárki megismerje, aki nevét összekapcsolja egy rangos oktatási rendszerrel, amelyet a világ legjobbjai közé soroltak be. ”

Felipe Correa Maal (Kolumbia)

128797_north-campus-at-dusk-exposure-edited.jpg

San Diego

Az „Amerika legszebb városa” néven ismert San Diego több mint 100 kilométerre fekszik a csodálatos tengerparttól, a 2000 méteres hegyekig, és az Egyesült Államok egész évben a legjobb éghajlattal rendelkezik. San Diego átlagos hőmérséklete 21 ° C, enyhe telekkel és tökéletes nyarakkal. Mivel Kalifornia második legnagyobb városa és az Egyesült Államok nyolcadik legnagyobb városa, San Diego tele van élettel és kultúrával. A san dieganok nyugodt, barátságos és aktív emberek, nagyon sokszínű kultúrával és háttérrel.

University of California, San Diego

A kaliforniai egyetemen fekvő, több mint 5 négyzetkilométeres erdei területeken, a Csendes-óceánra néző San Diego valóban látványos elhelyezkedéssel és gazdag intellektuális környezettel rendelkezik a világ 15 legjobb kutatóegyetemének egyikében. Az UC San Diego-t kivételes tudósok alapították, akik nem féltek kockáztatni a hagyományos bölcsesség újradefiniálása érdekében. Ma az egyetem továbbra is az innováció mozgatórugója a társadalom előmozdítása, a gazdasági növekedés előmozdítása és világunk javítása érdekében. Az UC San Diego évek óta a Washington Monthly által a nemzet első számú állami egyetemeként rangsorolt, az egyetem országon belüli pozitív hatása alapján.

Kaliforniai Egyetem, San Diego-bővítmény

A Kaliforniai Egyetem, San Diego Extension az UC San Diego szakképzési és közszolgálati osztálya. A szakterületen szakemberek által oktatott UC San Diego Extension tanfolyamok a legfejlettebb ismereteket és élvonalbeli betekintést kínálnak az iparágak széles skálájába. A továbbképző hallgatók előnyei az azonnal alkalmazható információk, a társak szakmai és tudományos hálózata, valamint az amerikai kultúra jobb megértése.

128798_1_UCSanDiegoPublications_ErikJepsen.jpg

UC San Diego Extension Nemzetközi Programok

Az UC San Diego Extension International Program a gyönyörű és rangos UC San Diego campuson található. A Nemzetközi Program az UC San Diego Extension része, amely lehetőséget kínál a nemzetközi hallgatók és szakemberek számára, hogy külföldön tanulhassanak a San Diego-i Kaliforniai Egyetemen. Az UC San Diego Extension Nemzetközi programok magukban foglalják: angol nyelvtanfolyamokat és az angol nyelv mint idegen nyelv tanítását (TEFL), amelyet az UC San Diego English Language Institute kínál; üzleti és projektmenedzsment tanúsítványok; és egyetemi hitelprogramok, amelyek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy osztályokat vegyenek a Kaliforniai Egyetemen, a San Diego-i campus szinte minden tudományos osztályán.

Tanfolyam-kínálatunk mellett a Nemzetközi Programban nagy tapasztalattal rendelkező nemzetközi hallgatói szolgáltató alkalmazottak állnak rendelkezésére, akik segítenek a külföldön történő tanulás minden szempontjából.

oktatók

Az UC San Diego Extension egyedülállóan képzett oktatókkal rendelkezik, akik a legjobb az osztályoktatásban és -képzésben. Az UC San Diego Extension-en büszkék vagyunk oktatóinkra, és úgy gondoljuk, hogy ők képezik a Extension tapasztalatának szívét. Mivel a továbbképzési oktatókat gondosan választják ki és saját területük szakértői, mind naprakész tárgyi ismereteket, mind szenvedélyt hoznak a tudás megosztása érdekében az osztályteremben.

Helyszínek

San Diego

Address
University of California, San Diego
San Diego, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket