University of Central Missouri

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A University of Central Missouri tapasztalata átalakítja a diákokat az egész életen át tartó tanulói közé, akik szentelik a szolgálatot, tudással, készségekkel és bizalommal ahhoz, hogy sikeresek és vezető szerepet játszanak a régióban, az államban, a nemzetben és a világban.

UOCM101

Okai az UCM-oktatásban.

UOCM103a

  • A szolgáltatás kultúrája összekapcsolja a diákokat valami nagyobbat, mint maguk, a közösség, például az élőhely az emberiség számára.

  • Elkötelezett A gyakorlati tanulási tapasztalatok az osztályteremben és azon kívül olyan programokat foglalnak magukban, mint az innovatív PR és az Integrált Üzleti Tapasztalat.

  • A Future-Focused Academics korszerű felszerelést kínál, például Redbird szimulátorokat és szakmai gyakorlatokat, amelyekkel a hallgatók naprakész ismeretekkel rendelkeznek.

  • A világi perspektíva növeli a hallgatók főiskolai tapasztalatait, lehetőséget kínálva arra, hogy külföldi tanulmányokat folytasson olyan országokban, mint Franciaország vagy Új-Zéland.

A hallgatói siker bajnokai

UCM a

UOCM104a

A jövőre összpontosítva

1871-ben Warrensburgben, Missouriban, csak néhány tucat hallgatóval, több mint 140 évvel később az UCM 12.333 hallgatót szolgáltat.

Különböző diákpopulációink szinte minden államot és 50 országot képviselnek szerte a világon.

Tanulás nagyobb fokig

A nagyobb fokú tanulás közvetíti a tapasztalatokat a hallgatóknak University of Central Missouri . Itt egy olyan oktatási tapasztalat része, amely túlmutat az osztályteremben. A diákok ideje a UCM-ben lehetővé teszi számukra, hogy kiválóan élvezzék a ma és a holnap gyors tempójú világát.

A nagyobb fokú tanulás nem marketingkampány; ez több. Meghatározza, hogy ki vagyunk és mit csinálunk az UCM-ben. A négy ok által támogatva, hogy a nagyobb fokú tanulás lehetőséget ad arra, hogy elmondja az UCM történetét.

Okai hinni:

  • Elkötelezett tanulás
  • Jövőközpontú oktatók
  • Világi perspektíva
  • A szolgáltatás kultúrája

UOCM102

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Tanfolyamok megjelenítése » Megjelenítés Health MSc » Megjelenítés Health Alapképzés » Megjelenítés BA-k » Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés 1-year MBAs » Megjelenítés MA » Megjelenítés MSc » Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Intenzív angol program

Campus Nappali 8 - 72 hetek January 2019 Amerikai Egyesült Államok Warrensburg

Az Intenzív Angol Program küldetése, hogy intenzív programot biztosítson, amely az angol nyelvtudás és tanulmányi készségek széles skáláját tanítja az angol nem anyanyelvi beszélőknek. [+]

ENGLISH LANGUAGE INSTITUTE

Üdvözöljük az UCM Angol Nyelvi Intézetében (ELI). Akadémiai Intenzív Angol Programot (szükségünk van az IEP-hez) és University of Central Missouri hallgatóinak rövid távú, speciális kulturális programozását kínáljuk. Célunk, hogy az angol nyelvű tanulókat olyan készségekkel gazdagítsuk, amelyeknek sikeresnek kell lenniük az egyetemen, karrierjükben vagy szakosított nyelvi programokban. Az ELI-t az Elliott Diákköri Egyetem Központja a Globális Képzési Központtal együtt tartja. Az Angol Iskola és Filozófia egysége vagyunk.

ELI küldetés

Az UCM Angol Nyelvi Intézete (CEI-akkreditált Intenzív Angol Programja) a nyelvi készségek széles skáláját tanítja, hogy sikeresen felkészítse a hallgatókat az egyetemi és a felsőfokú felsőoktatási intézményekben végzős hallgatókra. Az ELI különböző, dinamikus rövidtávú nyelvi és kulturális programokat is létrehoz, valamint angol szakoktatást biztosít különböző szakterületek számára.... [-]


Kapcsolat

University of Central Missouri

Cím Office of Admissions, University of Central Missouri, Ward Edwards 1400
MO 64093 Warrensburg, Missouri, Amerikai Egyesült Államok
Honlap http://www.ucmo.edu/
Telefon +1 877-729-8266