Hivatalos Leírás

Egy olyan testület, ami érdekel

Valencia College nyerte a 2012-es Aspen-díjat a Community College Excellence-nek, elismerte, hogy ez az Egyesült Államok legjobb kétéves kollégiuma. Mi azért neveztük el a legjobbat, mert minőségi oktatást biztosítunk és segítünk a diákoknak elérni céljaikat. Az ország egyik legmagasabb érettségi aránya és garantált átutalása az állami egyetemnek.

Valencia College megfizethetőbb hely az amerikai oktatás megkezdéséhez. Mi az első két év egy főiskolai diploma, de a tandíj költségek 40 százalékkal kevesebb, mint egy állami egyetem. Nagyszerű professzorokkal és tanácsadókkal, kis osztályméretekkel és sok támogatási erőforrással segítünk Önnek.

A Valencia College több mint 175 országban képviselteti magát a diákok világszerte. És bárhova is jössz, segítünk Önnek egy sikeres amerikai főiskolai tapasztalattal.

Valencia College a Kollégiumok és Iskolák Dél-Egyesülete akkreditálja.

International Education Week 2018 - "We Are One"Steven Sobel, a 2018-as Oktatási Oktatási hét - "Mi vagyunk az egyik"

Élet Orlando-ban

Évre kiterjedő napfény, helyi szórakoztató parkok és a közeli strandok tették Orlando vezető üdülési célpontja. De még ennél is fontosabb, hogy jó helyen élhet és tanulhat. Ezért:

 • Orlando kulturálisan változatos, magas bevándorló népességgel. 2008-ban a Forbes magazin Orlando # 5-nek nevezte az "Amerika legújabb bevándorlási fővárosai" listáját.
 • Orlando növekszik az egészségügy és a biotechnológia országos vezetőjeként a gyorsan növekvő Medical City, amely magában foglalja a Central Florida Orvostudományi Egyetem, az MD Anderson Orlando Cancer Research Institute, a Nemours Gyermekkórház és a Florida Research Center.
 • A Downtown Orlando egyedi művészeti helyszínekkel és virágzó zenei jelenettel rendelkezik. Emellett Orlando egy nemzetközileg elismert bevásárló- és étkezési célállomás, több mint 5000 étteremmel.
 • A sportrajongók számára Orlando az UCF Knights főiskolai labdarúgó csapatának, az Orlando Magic kosárlabdacsapatának, az Orlando City labdarúgó-válogatottnak és az Atlanta Braves és a Houston Astros baseball tavaszi képzésének ad otthont.
 • Az időjárás Közép-Floridában enyhe, átlagos éves hőmérséklete 72,4F / 22,4Cdegrees.
 • A Metro Orlando az egyik leggyorsabban fejlődő csúcstechnológiai régió, és régóta felismerték, hogy a modellezés, szimuláció és képzés vezető központjaként több mint 100 vállalat működik ezen a területen, köztük a Northrop Grumman és a Lockheed Martin.
 • Az úgynevezett "A város gyönyörű", Orlando otthona buja tájrendezés és érintetlen természeti területek, beleértve a több mint 300 tavak és folyók.


Támogatjuk a nemzetközi diákokat

A Valencia College ban értékeljük nemzetközi hallgatóinkat, és arra törekszünk, hogy olyan környezetet hozzunk létre, amely elősegíti a kultúrák közötti megértést és elismerést. Amellett, hogy egy olyan tanácsadóhoz rendelték, aki a főiskolai pályafutása során segíthet minden lépésében, kihasználhatja a többi szolgáltatásunkat is.


Támogatás

 • Nemzetközi tanácsadók az F-1 és a J-1 hallgatók felvételi folyamatának, bevándorlásának, tudományos és személyes tanácsadásának segítésére.
 • Orientációs szekció kizárólag a nemzetközi diákok számára.
 • Akadémiai támogatás, beleértve a könyvtárakat, laborokat, írásközpontot és oktatást.
 • Ingyenes Wi-Fi, számítógépes laboratóriumok, e-mail fiók és informatikai támogatás.
 • DirectConnect az UCF-hez - egy olyan program, amely garantált belépést és zökkenőmentes átállást biztosít a Közép-Floridai Egyetemen.


Készítsd a legtöbbet a kollégiumi tapasztalatodból

Az akadémikusoktól az egyetemen való részvételhez a Valencia College sok lehetőséget kínál arra, hogy idejét maximalizálja itt.

International Education Week - Food and Dance Festival 2017

alt = "Nemzetközi Oktatási Hét - Étel- és Táncfesztivál 2017

Felsőfokú képzési programok

Valencia College több mint 60 tanulmányi programot kínál. A legnépszerűbb programok a nemzetközi hallgatók körében az üzleti, mérnöki, művészeti és szórakoztató programok között vannak. Ezek a programok gyakorlati tapasztalatot nyújtanak és az ipar szakemberei tanítják.


Kitüntetés Főiskola

A James M. és a Dayle L. Seneff Honors College egy kihívást jelentő és mély tanfolyamot, valamint hangsúlyt fektet a tanuláson kívüli tanulásra. Válasszon három különböző szám közül: Interdiszciplináris tanulmányok, vezetés vagy egyetemi kutatások.


Campus rendezvények és tevékenységek

A filmfesztiválokról a zenés és táncos koncertekre, játékokra, vendégelőadókra és a kulturális eseményekre, mint például a brazil filmfesztiválra és a nemzetközi oktatási hétre mindig van valami a Valencia College egyetemeken. A legnagyobb hallgatói esemény a Spirit Day, amely minden őszi fesztiválon tart. A régóta fennálló hagyomány, ez a szórakoztató esemény zenei, élelmiszert, játékokat és versenyeket kínál.

International Education Week - "We Are One"Steven Sobel, a 2018-as Oktatási Oktatási hét - "Mi vagyunk az egyik"

Diákklubok és szervezetek

Rengeteg mód van arra, hogy részt vegyenek az egyetemen és találkozzanak új emberekkel a Valencia College . Több mint 60 hallgatói csoport, klub és szervezet működik, köztük klubok, könyvek, művészetek és állatok szerelmesei, pályaválasztási csoportok, hallgatói kormány, Valencia önkéntesek és intramurális sportok.


Diákklubok és szervezetek globális perspektívával

 • Az Amnesty International
 • Karibi Diákszövetség
 • Muszlim diákszövetség
 • Valencia Nemzetközi Klub
 • Az ENSZ modellje
 • Amerikai Arab Kulturális Klub
 • Haiti Diákszövetség
 • Valencia Interkulturális Diákszövetség
 • Latin-amerikai diákszervezet
 • Béke és igazságosság
Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Associate of Science

Valencia College

A Valencia College a Science (AS) Valencia College egy kétéves programja, amely felkészül arra, hogy közvetlenül a filmipar szakosodott karrierjébe menjen. A program kere ... [+]

A Film Production Technology Associate in Science (AS) fokozatot Valencia College egy két éves program, amely felkészíti, hogy közvetlenül egy speciális karrierjét a filmiparban.

A program keretében a hallgatók foglalkoztathatóvá tételére országos elismerésben részesülnek a hat főbb filmgyártási terület: beleszeretett, elektro-világító, szerkesztő, hang-, fényképezőgép- és készletkonstrukciók. Minden osztály gyakorlatias, és olyan professzionális filmkészítők tanítják, akik kapcsolataikat felhasználva segítik a diákokat munkát keresni a filmes személyzetnél, a szakemberek mellett tanulni a tényleges filmkészlettel. A Valencia filmes diákjai az elmúlt két évtizedben 47 filmben szerepeltek. Valenciában az éves filmfesztivál minden évben bemutatja a Valencia filmművészeti diákjainak hosszútávú filmjeit, valamint a diákok által készített rövidfilmeket.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Orlando
Január 2020
Angol
Nappali
2 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
Valencia College

A Network Engineering Technology Associate a Science (AS) képzési program a Valencia College kétéves program, amely felkészíti Önt, hogy menjen közvetlenül egy speciális ... [+]

A Network Engineering Technology Associate a Science (AS) képzési program a Valencia College kétéves program, amely felkészíti Önt, hogy menjen közvetlenül egy speciális karrier a számítógépes hálózatok.

A növekvő számítógépes támadások és a bizalmas információk egyre kiszolgáltatottabbá válásával egyre nő a hálózatépítés szakemberek és az információbiztonsági elemzők iránti igény. A Valencia hálózatépítési programját a Nemzetbiztonsági Ügynökség és az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériuma - az ország mindössze 30 központjának egyikeként - az információbiztosítás nemzeti kiválósági központjaként jelölték ki, hogy segítsenek ennek a kritikus igénynek a kielégítésében. A Valencia programjával képzettek lesznek a helyi és széleskörű hálózati rendszerek tervezésére, kezelésére, karbantartására és támogatására. A diplomások képesek lesznek izgalmas technológiai szerepet biztosítani a hálózat tervezésében és telepítésében, az infrastruktúrában, a biztonságban és karbantartásban, az incidensekre adott válaszokban, a hálózatok közötti kommunikációban, a hálózatfigyelésben és adminisztrációban, valamint a számítógépes biztonságban.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Orlando
Január 2020
Angol
Nappali
2 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
Valencia College

A Valencia College a Tudomány (AS) szakképzésének turisztikai és menedzsment szakembere kétéves program, amely felkészül arra, hogy közvetlenül a vendéglátás iparágaként ... [+]

A Valencia College a Tudomány (AS) szakképzésének turisztikai és menedzsment szakembere kétéves program, amely felkészül arra, hogy közvetlenül a vendéglátás iparágaként szakosodott karriert érjen el.

Nem csak az Orlando egyik legkedveltebb turisztikai vidékén található programunk, hanem egy modern technikával is büszkélkedhet: a Walt Disney World Hospital és Kulináris Művészeti Központ, egy kifinomult számítógépes laboratóriummal dinamikus értékesítési rendszerrel és szállodai recepciós szimulációs területen. A Valencia program ötvözi az osztálytermi oktatást és a munkahelyi képzést, hogy segítséget nyújtson a felügyeleti és a középvezetési pozíciókba való bekerüléshez a szállás, az élelmiszer-szolgáltatás, a turizmus és a vendéglátás terén. A program egyik legértékesebb szempontja a 240 órás szakmai gyakorlat, amely lehetővé teszi, hogy fejlessze a készségeket és a szakértelmet a vendég szolgáltatásokban és menedzsmentben, valamint a technikai területeken.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Orlando
Január 2020
Angol
Nappali
2 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
Valencia College

A Valencia College a Tudományügyi (AS) szakirányú szakképzés kétéves program, amely előkészíti Önt arra, hogy közvetlenül egy szakosodott üzleti karrierbe menjen. Ez egy ... [+]

A Business Administration Associate in Science (AS) fokozatot Valencia College egy két éves program, amely felkészíti, hogy közvetlenül egy speciális karrier az üzleti életben.

Ez egy boom vagy mellszobor? Miért sikerül néhány vállalkozás sikerrel járni, míg mások nem sikerülnek? Melyek az alapvető készségek, amelyek ahhoz szükségesek, hogy az üzleti vállalkozás nyereséges legyen a mai világgazdaságban? Ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása minden virágzó vállalat és a Valencia üzleti hallgatóinak célja. Ebben a programban megtanulod a pszichológia mögött, hogy a vállalatok nyereséges és hatékonyak legyenek, és olyan üzleti készségeket fejlesszenek ki, amelyek ahhoz szükségesek, hogy valódi értékessé váljanak bármelyik vállalaton belül. Az ország legjobb munkáltatóinak több száz országból származó bevételeinek felhasználásával változó munkakínálatukat figyelembe véve Valencia folyamatosan frissíti ezt a programot, hogy tartalmazza a legfrissebb üzleti készségeket és az akumen diákoknak sikeresnek kell lenniük az üzleti világban.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Orlando
Január 2020
Angol
Nappali
2 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul

Művészeti Munkatárs

Valencia College

Ez az átutalási terv arra szolgál, hogy felkészüljön arra, hogy egy floridai állami egyetemre juttasson fel, hogy elvégezhesse a négyéves Bachelor-fokozat Mechanical, Ind ... [+]

Ez az átutalási terv arra szolgál, hogy felkészüljön arra, hogy egy floridai állami egyetemre juttasson fel, hogy elvégezhesse a négyéves Bachelor-fokozat Mechanical, Industrial

Az átutalási tervben szereplő kurzusok az általános oktatási követelmények és / vagy a választható kreditkövetelmények közé tartoznak, hogy megszerzik a művészettudományi végzettségét; a diákok csak egy munkatársat kereshetnek a művészettudományban. Felhívjuk figyelmét, hogy az átadásra kiválasztott speciális egyetemnek további követelményei lehetnek, mint az itt felsoroltak. Speciális adatátviteli információkért keressen fel egy Valenciai tanácsadóval az átutalási terveinek áttekintéséhez, és ellenőrizze az átruházó intézmény katalógust az adott fokú követelményekhez. A hallgatókat erősen ösztönözni kell arra, hogy vegyenek választani, amelyek a tervezett főiskolai programhoz kapcsolódnak.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Orlando
Január 2020
Angol
Nappali
2 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul

Pedro, Venezuela - Student Testimonial

Oluwatobi, Nigeria - Student Testimonial

Uyen, Vietnam - Student Testimonial

Stephanie, Brazil - Student Testimonial