Valencia College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Egy olyan testület, ami érdekel

Valencia College nyerte a 2012-es Aspen-díjat a Community College Excellence-nek, elismerte, hogy ez az Egyesült Államok legjobb kétéves kollégiuma. Mi azért neveztük el a legjobbat, mert minőségi oktatást biztosítunk és segítünk a diákoknak elérni céljaikat. Az ország egyik legmagasabb érettségi aránya és garantált átutalása az állami egyetemnek.

Valencia College megfizethetőbb hely az amerikai oktatás megkezdéséhez. Mi az első két év egy főiskolai diploma, de a tandíj költségek 40 százalékkal kevesebb, mint egy állami egyetem. Nagyszerű professzorokkal és tanácsadókkal, kis osztályméretekkel és sok támogatási erőforrással segítünk Önnek.

A Valencia College több mint 175 országban képviselteti magát a diákok világszerte. És bárhova is jössz, segítünk Önnek egy sikeres amerikai főiskolai tapasztalattal.

Valencia College a Kollégiumok és Iskolák Dél-Egyesülete akkreditálja.

International Education Week 2018 - "We Are One"Steven Sobel, a 2018-as Oktatási Oktatási hét - "Mi vagyunk az egyik"

Élet Orlando-ban

Évre kiterjedő napfény, helyi szórakoztató parkok és a közeli strandok tették Orlando vezető üdülési célpontja. De még ennél is fontosabb, hogy jó helyen élhet és tanulhat. Ezért:

 • Orlando kulturálisan változatos, magas bevándorló népességgel. 2008-ban a Forbes magazin Orlando # 5-nek nevezte az "Amerika legújabb bevándorlási fővárosai" listáját.
 • Orlando növekszik az egészségügy és a biotechnológia országos vezetőjeként a gyorsan növekvő Medical City, amely magában foglalja a Central Florida Orvostudományi Egyetem, az MD Anderson Orlando Cancer Research Institute, a Nemours Gyermekkórház és a Florida Research Center.
 • A Downtown Orlando egyedi művészeti helyszínekkel és virágzó zenei jelenettel rendelkezik. Emellett Orlando egy nemzetközileg elismert bevásárló- és étkezési célállomás, több mint 5000 étteremmel.
 • A sportrajongók számára Orlando az UCF Knights főiskolai labdarúgó csapatának, az Orlando Magic kosárlabdacsapatának, az Orlando City labdarúgó-válogatottnak és az Atlanta Braves és a Houston Astros baseball tavaszi képzésének ad otthont.
 • Az időjárás Közép-Floridában enyhe, átlagos éves hőmérséklete 72,4F / 22,4Cdegrees.
 • A Metro Orlando az egyik leggyorsabban fejlődő csúcstechnológiai régió, és régóta felismerték, hogy a modellezés, szimuláció és képzés vezető központjaként több mint 100 vállalat működik ezen a területen, köztük a Northrop Grumman és a Lockheed Martin.
 • Az úgynevezett "A város gyönyörű", Orlando otthona buja tájrendezés és érintetlen természeti területek, beleértve a több mint 300 tavak és folyók.


Támogatjuk a nemzetközi diákokat

A Valencia College ban értékeljük nemzetközi hallgatóinkat, és arra törekszünk, hogy olyan környezetet hozzunk létre, amely elősegíti a kultúrák közötti megértést és elismerést. Amellett, hogy egy olyan tanácsadóhoz rendelték, aki a főiskolai pályafutása során segíthet minden lépésében, kihasználhatja a többi szolgáltatásunkat is.


Támogatás

 • Nemzetközi tanácsadók az F-1 és a J-1 hallgatók felvételi folyamatának, bevándorlásának, tudományos és személyes tanácsadásának segítésére.
 • Orientációs szekció kizárólag a nemzetközi diákok számára.
 • Akadémiai támogatás, beleértve a könyvtárakat, laborokat, írásközpontot és oktatást.
 • Ingyenes Wi-Fi, számítógépes laboratóriumok, e-mail fiók és informatikai támogatás.
 • DirectConnect az UCF-hez - egy olyan program, amely garantált belépést és zökkenőmentes átállást biztosít a Közép-Floridai Egyetemen.


Készítsd a legtöbbet a kollégiumi tapasztalatodból

Az akadémikusoktól az egyetemen való részvételhez a Valencia College sok lehetőséget kínál arra, hogy idejét maximalizálja itt.

International Education Week - Food and Dance Festival 2017

alt = "Nemzetközi Oktatási Hét - Étel- és Táncfesztivál 2017

Felsőfokú képzési programok

Valencia College több mint 60 tanulmányi programot kínál. A legnépszerűbb programok a nemzetközi hallgatók körében az üzleti, mérnöki, művészeti és szórakoztató programok között vannak. Ezek a programok gyakorlati tapasztalatot nyújtanak és az ipar szakemberei tanítják.


Kitüntetés Főiskola

A James M. és a Dayle L. Seneff Honors College egy kihívást jelentő és mély tanfolyamot, valamint hangsúlyt fektet a tanuláson kívüli tanulásra. Válasszon három különböző szám közül: Interdiszciplináris tanulmányok, vezetés vagy egyetemi kutatások.


Campus rendezvények és tevékenységek

A filmfesztiválokról a zenés és táncos koncertekre, játékokra, vendégelőadókra és a kulturális eseményekre, mint például a brazil filmfesztiválra és a nemzetközi oktatási hétre mindig van valami a Valencia College egyetemeken. A legnagyobb hallgatói esemény a Spirit Day, amely minden őszi fesztiválon tart. A régóta fennálló hagyomány, ez a szórakoztató esemény zenei, élelmiszert, játékokat és versenyeket kínál.

International Education Week - "We Are One"Steven Sobel, a 2018-as Oktatási Oktatási hét - "Mi vagyunk az egyik"

Diákklubok és szervezetek

Rengeteg mód van arra, hogy részt vegyenek az egyetemen és találkozzanak új emberekkel a Valencia College . Több mint 60 hallgatói csoport, klub és szervezet működik, köztük klubok, könyvek, művészetek és állatok szerelmesei, pályaválasztási csoportok, hallgatói kormány, Valencia önkéntesek és intramurális sportok.


Diákklubok és szervezetek globális perspektívával

 • Az Amnesty International
 • Karibi Diákszövetség
 • Muszlim diákszövetség
 • Valencia Nemzetközi Klub
 • Az ENSZ modellje
 • Amerikai Arab Kulturális Klub
 • Haiti Diákszövetség
 • Valencia Interkulturális Diákszövetség
 • Latin-amerikai diákszervezet
 • Béke és igazságosság

Helyszínek

Orlando

Address
North Econlockhatchee Trail,701
32825 Orlando, Florida, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket