West Hills College - Coalinga

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A West Hills College, Coalinga egy nyilvános, kétéves főiskola, a kaliforniai Coalinga városában. A Coalinga központjában található, félúton Los Angeles és San Francisco között. A West Hills College-t teljes mértékben akkreditálta a Közösségi és Junior Főiskolák Akkreditációs Bizottsága (Iskolák és Főiskolák Nyugati Szövetsége).

A West Hills College Kalifornia Közép-völgyében található, a világ egyik legtermékenyebb mezőgazdasági régiójában. A központi elhelyezkedés ideális azoknak a hallgatóknak, akik egy vidéki kis közösségben élnek és tanulnak, miközben továbbra is hozzáférhetnek Kalifornia számos fő látnivalójához.

A Coalinga egy kicsi, biztonságos, vidéki közösség, amely körülbelül 100 km-re fekszik Fresnótól, Kalifornia szívében, az Egyesült Államok nyugati részén. A Coalinga három órán belül található San Francisco-tól és Los Angeles-től, valamint a Yosemite, a Sequoia és a Kings Canyon Nemzeti Parkoktól, valamint a dinamikus kaliforniai tengerparttól. A száraz szubtrópusi mediterrán éghajlat kiválóan alkalmas szabadtéri tevékenységekre.

Helyszínek

Coalinga

West Hills Community College District

Address
300 Cherry Lane
93210 Coalinga, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 559-934-2100

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket