Western Iowa Tech Community College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Nyugat-Iowa Tech Community College egy államilag támogatott átfogó közösségi főiskola szolgáló Iowa megyében Cherokee, Crawford, Ida, Monona, Plymouth, és Woodbury, amelyek együttes lakossága mintegy 180.000.

A kilenc tagú igazgatóság biztosítja kormányzás Nyugat-Iowa Tech Community College. Az igazgatósági tagok közül választják kilenc kerületek a hat megyei szolgáltatási területén. A Főiskola által akkreditált North Central Association of főiskolák és iskolák, és szabályozza az Iowa State Department of Education.

WITCC Mission Mint egy átfogó közösségi főiskola, célunk az, hogy minőségi oktatás és a gazdaságilag fokozza a közösségek szolgáljuk.

Értékek és vezérelvek

Diák tanulás - Nagyra értékeljük a személyi, szellemi és foglalkozási növekedés diákjaink. Minőség - Elkötelezettek vagyunk a minőségi oktatás és szolgáltatások maximalizálása hallgatói sikert és munkáltatói elégedettség. Access - Mi hozzáférést biztosít a testület által, diákok kapcsolatos igényeit idő, hely és költség. Sokszínűség - Mi tiszteletben tartjuk az egyéni különbségeket, és arra törekszenek, hogy megfeleljen az igényeinek a sokszínű közösségek. Élethosszig tartó tanulás - Támogatjuk az élethosszig tartó tanulás személyes és szakmai fejlődését. A tudományos élet szabadságát - Célunk, hogy a szabad eszmecsere és információt, amely elősegíti a növekedést, mint egy oktatási intézmény. Megosztott kormányzás - Hiszünk a közös kormányzás és ösztönzik munkatársainkat és a diákok, hogy hozzájáruljon a fejlődés a Főiskola. Hatékonyság és az eredményesség - Elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlődés és a költségvetési felelősségről a mi oktatási programok és Kollégium szolgáltatásokat. Az elhivatottság - Nagyra értékeljük a munkahelyre, amely elősegíti a kölcsönös tisztelet és együttműködés a testület és a munkavállalók. Szakmai integritás - Elkötelezettek vagyunk a magas színvonalú etikai és feddhetetlenségi a kapcsolatainkban, a szakmai tevékenységek és a teljesítmény a feladatainkat.

Stratégiai cél Duplázás a hallgatói completers három év alatt

Stratégiai kezdeményezések stratégiák A három fő stratégiai kezdeményezések a kapcsolódó stratégiák nyugati Iowa Tech Community College időszakban kezdődő július 1, 2015 június 30-ig, 2018. következők:

Olyan tanulási környezet kialakításának, amely elősegíti a hozzáférést, az elköteleződés és a siker Az épület értékes és fenntartható közösségi kapcsolatok, hogy készítsen egy szakképzett munkaerő Elkötelezettje egymást, így tudjuk vállalatként tanulók.

Helyszínek

Sioux City

Western Iowa Tech Community College

Address
Western Iowa Tech Community College,
4647 Stone Avenue

51102-5199 Sioux City, Iowa, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 712-274-6400