Hivatalos Leírás

Wellesley ismert az oktatás kiválóságáról, a környezetének szépségéről, a tehetséges karjáról és a campus kultúrájának egyediségéről.

De leginkább Wellesley ismert a több ezer olyan teljes körű, átgondolt nők közül, akiket több mint 100 éve küldött a világba - a nők, akik elkötelezték magukat a különbség mellett.

A transzformatív oktatási tapasztalat

Minden évben a világ legfelső szintű egyetemi női közül mintegy 2400-at megkérdőjelezik, hogy meghaladják a legmagasabb személyes és szellemi elvárásaikat. A mester Wellesley diplomások a szakmai és szakmai spektrumon keresztül demonstrálják, és az általuk gyakorolt ​​befolyás - akár saját közösségükben, akár a világ színpadán - egy egyedülálló felkészítő egyetemi tapasztalat bizonyítéka.

Wellesley élénk akadémikus közössége nagy értéket képvisel a szigorú, gyanakvó vizsgálat és a kreatív, kereszt-fegyelmi gondolkodás terén. Együttműködő megközelítése az ösztöndíjnak arra ösztönzi a tanulókat, hogy ne csak egymással, hanem világszínvonalú oktatóikkal is megkérdőjelezzék, megvitassák és finomítsák nézőpontjukat - gyakran együttműködve velük az úttörő projekteken.

A Wellesley-oktatás a diplomások számára a "valós világ" készségének legmagasabb színvonalát hivatott elősegíteni a gondolkodásra, a cselekvésre és az érzelmileg és hatékonyan való részvételre a kiválasztott érdeklődési területeken.

A "teljes elkötelezettség" előnye

Wellesley teljes elkötelezettségű akadémiai filozófiája kiterjed a Főiskola működésére is. A hallgatói hang központi szerepet játszik a döntéshozatalban; a hallgatók a kuratórium főbb bizottságainál szolgálnak, részt vesznek a kar kutatásában és hozzájárulnak a stratégiai tervezéshez.

A diákok az extracurricularis projektek széles skáláján vesznek részt: a Főiskola és környezete, valamint a nagyobb Boston környék több száz gyakorlatot, érdekképviseleti projektet kínál, és ritka előnyei annak, hogy létfontosságú tagja az ország egyetlen legnagyobb "hotspotjának".

Várható, hogy teljes mértékben részt vesznek a Wellesley-ben, a diákok az életben való részvétel és személyes elkötelezettség érzését hordozzák. Ez egy Wellesley-nő jelzése.

A széles körben elterjedt campus környezet

A lélegzetelállító természeti környezet léptéke, amelyben az épületek gondosan elhelyeztek, megkülönbözteti Wellesley fizikai környezetét a klasszikus New England-i Wellesley városban, Massachusetts-ben, Boston környékén.

A vezető intézmények, mint például az Albright Intézet, a Knapp Társadalomtudományi Központ, a Davis Múzeum, a Newhouse Center for Humanities és a világhírű Wellesley Centers for Women, a Wellesley erőforrásai nem csak a környező közösség és a nagyvárosi terület; vonzanak figyelmet - és tudósokat - a világ minden tájáról.

A nők iránti elkötelezettség

Minden, ami a Wellesley College ről szól, elismeri a nők iránti elkötelezettségét, és olyan páratlan oktatási élményt nyújt számukra, amely tiszteletben tartja és nemcsak a legjobban értékeli mindegyiküket és saját lehetőségeit, hanem azt, amit a nők kínálnak a világunknak.

Wellesley missziója

"Kiváló bölcsészettudományi képzés biztosítása nők számára, akik különbséget tesznek a világban".

Nem Ministrari sed Ministrare. "Nem szolgálni kell, hanem szolgálni", hirdeti Wellesley mottója, amely négy latin szóval ragadja meg a kollégium küldetését: Kiváló bölcsészettudományi képzés biztosítása a nők számára, akik különbséget tesznek a világban.

Az intelligens, komoly nők választhatják a Wellesley-t, mert az egyik legjobb bölcsészettudományi oktatást - és a teljes tanulási környezetet - bárhol elérhető. De végzősek több mint egy nagy tekintélyű diplomával és négy emlékezetes évvel. "Wellesley nőként" hagyatkoznak, akik egyedülállóan készek arra, hogy értelmes személyes és szakmai hozzájárulást nyújtsanak a "valós világhoz", és hogy nagy hatással legyenek rá.

A világ legkiválóbb kollégiuma a nők számára Wellesley ismert az intellektuális szigorúság, a hit a szolgálat tartós fontosságában (és ennek a hitnek a gyakorlatba való átültetésében), valamint a befogadó, pragmatikus vezetői megközelítésben a diákok művelése.

Wellesley hisz benne

Különbséget tenni

Minden nő - és kell - érdemes hozzájárulást kell tennie a világához. Folyamatosan felismerték, hogy a nők felhatalmazása és vezetése kulcsfontosságú a saját fejlődésükhöz és a világméretű társadalmi változásokhoz. Wellesley és alumnaja több mint 100 éve támogatta és támogatta a nők szellemi és társadalmi fejlődését és autonómiáját.

Disciplinált gondolkodás

Az értekezés és az intellektuális eszmecsere fegyelmezett gondolkodáshoz vezet. Wellesley megkérdőjelezi a tanulókat, hogy széles körben feltárják, szorosan kihallgassák, és elősegítsék a kreatív ugrást - különböző ötleteket, perspektívákat és tapasztalatokat szintetizálva - ez új szintű megértéshez vezet. Az együttmûködés kultúrája (a mi világszínû karunkkal és társaival) finomítja a diák intellektuális szokásait, megítéli ítéletét, és növeli a mesteri érzését, miközben tanítja neki, hogy megfontolt helyzetbe kerüljön és meggyõzõen megvédje.

A sokszínűség értékelése

A szellemi és társadalmi fejlődésnek - és az egyetemi közösség életképességének - nincs nagyobb előnye, mint az ismeretlen szemlélet és tapasztalatok közvetlen feltárása és feltárása. Wellesley arra ösztönzi a tanulókat, hogy új ötleteket próbáljanak ki, új akciókat próbáljanak ki és hitelesen együttműködnek másokkal, akiknek hitei vagy döntései kihívást jelentenek a sajátjuknak.

Pragmatikus vezetés

A korabeli bölcsészettudományi oktatásnak fokoznia kell a valódi vezetői képességeket. A Wellesley-oktatás szigorúsága része annak, hogy a diplomások olyan hatékonyak "a világon". De a Wellesley-nőket szintén stratégiai gondolkodóknak tanítják, akik képesek "olvasni" a környezeteket, navigálni a kihívásokon, és összehozni az embereket egy cél.

Szolgáltatás

A szolgálat tudása a hatékony vezetés egyik kulcseleme. Az igaz vezetők inkább inspirálnak, mint irányítást, és szellemüket és energiájukat az elkötelezettség, a felelősség és a közös cél elérésének kemény munkájára szánják a látásmódban. Wellesley már régóta elkötelezte magát az a gondolat, hogy Diana Chapman Walsh korábbi Wellesley elnöke "megbízható vezetésnek" nevezte és feliratkozik erre az eszményre.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

Wellesley College

A Wellesley Kortárs Női Vezető Intézet a Wellesley-élményt - hihetetlen oktatókat és osztályokat, támogató mentorozást és tartós barátságokat kínálja egy öthetes életet m ... [+]

Megerõsítik az egyetemi nõket, akik oktatással és bizalommal rendelkeznek a vezetõség iránt, arra a helyre, ahol ezrei sikeres nõk kezdték meg az utat.

Mint a világ egyik legkiválóbb női kollégiuma, Wellesley örömmel kínálja a Kortárs Női Vezető Intézetet - a személyes vezetés és a siker sikere.

Wellesley büszke arra, hogy erõs történelemmel rendelkezik a nõi vezetõk nevelésérõl a világ minden tájáról, az iparágak és az élet minden területén. Wellesley azon képessége, hogy a női vezetők következő generációját alakítsa ki, saját befektetéséből származik a nemek közötti egyenlőség és a nők szerepének erősítése terén. Wellesley-ben nagy arányban van női pályafutásuk, csak női elnökök történelme, és számtalan lehetőség van a fiatal nők számára a hallgatói vezetői szerepekbe való bekapcsolódásra. Ebben a környezetben a diákok egyedülálló lehetőségeket fedeznek fel. A Wellesley Kortárs Női Vezető Intézet a Wellesley-élményt - hihetetlen oktatókat és osztályokat, támogató mentorozást és tartós barátságokat kínálja egy öthetes életet megváltoztató utazáson.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Wellesley
Kérj Információt
Angol
Nappali
5 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Wellesley College

Töltsön el nyáron a főiskolai életet elsőként. Wellesley College felkéri a középiskolai fiatal és felnőtt lányokat, hogy csatlakozzanak hozzánk ezen a nyáron egy egyedülá ... [+]

Wellesley lenyűgöző nyári programja, amelyet szellemileg kíváncsi középiskolás lányoknak terveztek.

Töltsön el nyáron a főiskolai életet elsőként. Wellesley College felkéri a felnõtt középiskolai junior és felsõ lányokat, hogy csatlakozzanak hozzánk idén nyáron egy egyedülálló, magával ragadó egyetemi tapasztalatra - a Wellesley Pre-College Immersive Programra . Négy héten keresztül a diákoknak lesz alkalmuk a Wellesley közösség tagjává válni, főiskolai szintű tanfolyamokon, teljes főiskolai hitelt szerezni és Boston nagyvárosát feltárni. A hallgatók olyan tudományos, társadalmi és szellemi lehetőségeket is élvezhetnek, amelyek nem találhatók meg egy középiskolai programban.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Wellesley
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Wellesley College

Wellesley College Summer Term a diákoknak egyedülálló lehetőséget kínál a Wellesley egyik vezető tudósa és professzora közreműködésére szoros, inkluzív környezetben. ... [+]

Wellesley College Summer Term a diákoknak egyedülálló lehetőséget kínál a Wellesley egyik vezető tudósa és professzora közreműködésére szoros, inkluzív környezetben.

A nyár kiváló alkalom a kihívásokkal teli témák és az új érdeklődési területek feltárására. Wellesley College Summer Term ötvözi az akadémiai kiválóságot a legkorszerűbb tantermekben és laboratóriumokban egy látványos tóparti egyetemen, amely közel van Bostonhoz. A Summer Term a full-credit osztályokat tartalmazza a Wellesley tanév során tanított tanfolyamok mintavételéből.

RánézésreProgram hossza: 4 vagy 8 hét (2 nyári szünet, mindegyik négy hétig fut)Jogosultság: Nőnek kell lennie, és 18-at kell élnie az egyetemen; A férfiak tanfolyamokat vehetnek igénybe, de nem jogosultak lakhatási vagy bevándorlási támogatásraHitelek: Teljes tudományos kredit kreditLakóépület: történelmi Wellesley Lakóház (külön a tantárgyból)Étkezési terv: Heti heti étkezési tervek (külön a tandíjból)Nemzetközi hallgatók: 2 tanfolyamot kell tennie (egy nyári ciklusban) és élni kell az egyetemen, hogy jogosult legyen bevándorlási támogatásraNyári távú díjak... [-]
Amerikai Egyesült Államok Wellesley
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 - 8 hetek
Campus
Bővebben magyarul

Wellesley College

Address
Central Street,106
02481 Wellesley, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok