Wellesley College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Wellesley ismert az oktatás kiválóságáról, a környezetének szépségéről, a tehetséges karjáról és a campus kultúrájának egyediségéről.

De leginkább Wellesley ismert a több ezer olyan teljes körű, átgondolt nők közül, akiket több mint 100 éve küldött a világba - a nők, akik elkötelezték magukat a különbség mellett.

A transzformatív oktatási tapasztalat

Minden évben a világ legfelső szintű egyetemi női közül mintegy 2400-at megkérdőjelezik, hogy meghaladják a legmagasabb személyes és szellemi elvárásaikat. A mester Wellesley diplomások a szakmai és szakmai spektrumon keresztül demonstrálják, és az általuk gyakorolt ​​befolyás - akár saját közösségükben, akár a világ színpadán - egy egyedülálló felkészítő egyetemi tapasztalat bizonyítéka.

Wellesley élénk akadémikus közössége nagy értéket képvisel a szigorú, gyanakvó vizsgálat és a kreatív, kereszt-fegyelmi gondolkodás terén. Együttműködő megközelítése az ösztöndíjnak arra ösztönzi a tanulókat, hogy ne csak egymással, hanem világszínvonalú oktatóikkal is megkérdőjelezzék, megvitassák és finomítsák nézőpontjukat - gyakran együttműködve velük az úttörő projekteken.

A Wellesley-oktatás a diplomások számára a "valós világ" készségének legmagasabb színvonalát hivatott elősegíteni a gondolkodásra, a cselekvésre és az érzelmileg és hatékonyan való részvételre a kiválasztott érdeklődési területeken.

A "teljes elkötelezettség" előnye

Wellesley teljes elkötelezettségű akadémiai filozófiája kiterjed a Főiskola működésére is. A hallgatói hang központi szerepet játszik a döntéshozatalban; a hallgatók a kuratórium főbb bizottságainál szolgálnak, részt vesznek a kar kutatásában és hozzájárulnak a stratégiai tervezéshez.

A diákok az extracurricularis projektek széles skáláján vesznek részt: a Főiskola és környezete, valamint a nagyobb Boston környék több száz gyakorlatot, érdekképviseleti projektet kínál, és ritka előnyei annak, hogy létfontosságú tagja az ország egyetlen legnagyobb "hotspotjának".

Várható, hogy teljes mértékben részt vesznek a Wellesley-ben, a diákok az életben való részvétel és személyes elkötelezettség érzését hordozzák. Ez egy Wellesley-nő jelzése.

A széles körben elterjedt campus környezet

A lélegzetelállító természeti környezet léptéke, amelyben az épületek gondosan elhelyeztek, megkülönbözteti Wellesley fizikai környezetét a klasszikus New England-i Wellesley városban, Massachusetts-ben, Boston környékén.

A vezető intézmények, mint például az Albright Intézet, a Knapp Társadalomtudományi Központ, a Davis Múzeum, a Newhouse Center for Humanities és a világhírű Wellesley Centers for Women, a Wellesley erőforrásai nem csak a környező közösség és a nagyvárosi terület; vonzanak figyelmet - és tudósokat - a világ minden tájáról.

A nők iránti elkötelezettség

Minden, ami a Wellesley College ről szól, elismeri a nők iránti elkötelezettségét, és olyan páratlan oktatási élményt nyújt számukra, amely tiszteletben tartja és nemcsak a legjobban értékeli mindegyiküket és saját lehetőségeit, hanem azt, amit a nők kínálnak a világunknak.

Wellesley missziója

"Kiváló bölcsészettudományi képzés biztosítása nők számára, akik különbséget tesznek a világban".

Nem Ministrari sed Ministrare. "Nem szolgálni kell, hanem szolgálni", hirdeti Wellesley mottója, amely négy latin szóval ragadja meg a kollégium küldetését: Kiváló bölcsészettudományi képzés biztosítása a nők számára, akik különbséget tesznek a világban.

Az intelligens, komoly nők választhatják a Wellesley-t, mert az egyik legjobb bölcsészettudományi oktatást - és a teljes tanulási környezetet - bárhol elérhető. De végzősek több mint egy nagy tekintélyű diplomával és négy emlékezetes évvel. "Wellesley nőként" hagyatkoznak, akik egyedülállóan készek arra, hogy értelmes személyes és szakmai hozzájárulást nyújtsanak a "valós világhoz", és hogy nagy hatással legyenek rá.

A világ legkiválóbb kollégiuma a nők számára Wellesley ismert az intellektuális szigorúság, a hit a szolgálat tartós fontosságában (és ennek a hitnek a gyakorlatba való átültetésében), valamint a befogadó, pragmatikus vezetői megközelítésben a diákok művelése.

Wellesley hisz benne

Különbséget tenni

Minden nő - és kell - érdemes hozzájárulást kell tennie a világához. Folyamatosan felismerték, hogy a nők felhatalmazása és vezetése kulcsfontosságú a saját fejlődésükhöz és a világméretű társadalmi változásokhoz. Wellesley és alumnaja több mint 100 éve támogatta és támogatta a nők szellemi és társadalmi fejlődését és autonómiáját.

Disciplinált gondolkodás

Az értekezés és az intellektuális eszmecsere fegyelmezett gondolkodáshoz vezet. Wellesley megkérdőjelezi a tanulókat, hogy széles körben feltárják, szorosan kihallgassák, és elősegítsék a kreatív ugrást - különböző ötleteket, perspektívákat és tapasztalatokat szintetizálva - ez új szintű megértéshez vezet. Az együttmûködés kultúrája (a mi világszínû karunkkal és társaival) finomítja a diák intellektuális szokásait, megítéli ítéletét, és növeli a mesteri érzését, miközben tanítja neki, hogy megfontolt helyzetbe kerüljön és meggyõzõen megvédje.

A sokszínűség értékelése

A szellemi és társadalmi fejlődésnek - és az egyetemi közösség életképességének - nincs nagyobb előnye, mint az ismeretlen szemlélet és tapasztalatok közvetlen feltárása és feltárása. Wellesley arra ösztönzi a tanulókat, hogy új ötleteket próbáljanak ki, új akciókat próbáljanak ki és hitelesen együttműködnek másokkal, akiknek hitei vagy döntései kihívást jelentenek a sajátjuknak.

Pragmatikus vezetés

A korabeli bölcsészettudományi oktatásnak fokoznia kell a valódi vezetői képességeket. A Wellesley-oktatás szigorúsága része annak, hogy a diplomások olyan hatékonyak "a világon". De a Wellesley-nőket szintén stratégiai gondolkodóknak tanítják, akik képesek "olvasni" a környezeteket, navigálni a kihívásokon, és összehozni az embereket egy cél.

Szolgáltatás

A szolgálat tudása a hatékony vezetés egyik kulcseleme. Az igaz vezetők inkább inspirálnak, mint irányítást, és szellemüket és energiájukat az elkötelezettség, a felelősség és a közös cél elérésének kemény munkájára szánják a látásmódban. Wellesley már régóta elkötelezte magát az a gondolat, hogy Diana Chapman Walsh korábbi Wellesley elnöke "megbízható vezetésnek" nevezte és feliratkozik erre az eszményre.

Helyszínek

Wellesley

Address
Central Street,106
02481 Wellesley, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket