York County Community College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

York County Community College ( YCCC ) fantasztikus hely az oktatás megkezdéséhez, a képességek fejlesztéséhez vagy az álmaid karrierjének megkezdéséhez! York County Community College tanulóinak kis osztályokat kínál, hallgató-központú oktatókkal és alkalmazottakkal, rugalmas tanfolyam-menetrendekkel, amelyek illeszkednek a munkához és a családhoz, valamint személyes és kihívásokkal teli oktatási élményt nyújtanak minden korosztály számára.

York County Community College tudományos, karrier és átadási programokat nyújt, miközben elősegíti a kulturális, gazdasági és munkaerő-fejlesztést York megyében és Maine államban.

A York County Community College minden hallgató egyéni sikerét ünnepeljük. Míg a tanulmányi előrelépést utazásuk fontos részeként ismerjük el, értékeljük az élettapasztalat, a személyes fejlődés, az öntudat és a tanulásra való törekvés értékét. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden hallgatót felhatalmazzunk teljes tanulmányi potenciáljuk elérésére és személyes céljaik megvalósítására.

Helyszínek

Wells

Address
College Drive,112
04090 Wells, Maine, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: