Youth for Understanding USA

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért van a CCP az YFU-val?

Az YFU USA Közösségi Főiskolái sok előnnyel járnak, hogy segítsenek a nemzetközi hallgatók sikerében főiskolai programjaikban:

TÁMOGATÁS: A közösségi kollégiumok kisebb osztályokat kínálnak a tanárok személyes érdeklődésével. Az YFU USA-ban is van egy külön koordinátor az egyes campusokban, hogy segítsen a kérdéseid és problémáid megkönnyítésében.

Költség: pénzt keres? A közösségi főiskolák olcsóbbak, mint a négyéves egyetemek, és az YFU USA partneriskolái elfogadják a speciális tandíjakat, pénzt takarítanak meg, miközben a főiskolai végzettséggel dolgozol.

TÖBB VÁLSÁGI ÉLETRAJZA: Az YFU USA csereprogramban való részvétel azt mutatja, hogy a jövendő munkáltatóknak szüksége van a munkahelyi etikai és problémamegoldási készségekre a globális piacon.

Mit tehet a YFU az Ön számára?

AKADÉMIAI TÁMOGATÁS: A YFU-nál, tudjuk, hogy fontos az akadémiai terv kidolgozása az elejétől kezdve. Képzett személyzetünk segíti Önt a kurzus kiválasztásában, és gondoskodjon arról, hogy a kétéves program után maradjon "pályán".

ADMISSIONS COUNSELING: Az YFU USA munkatársai és az egyetemi koordinátorok segítenek Önnek abban, hogy a partneriskolán elérhető átutalási lehetőségeket választva és alkalmazzák az egyetemre.

Közösségi Főiskola Program

Ha Ön 17 és 23 éves kor között és középiskolai végzettséggel rendelkezik, jogosult lehet az YFU USA Közösségi Főiskolai Programjába (CCP) való részvételre.

Az YFU USA a következő programokat kínálja

 • ESL az angol szint javítása érdekében
 • Gap tapasztalat: félév vagy év
 • Akadémiai félév vagy év
 • Kétéves kapcsolattartó fokozat a Pathways opcióval

Támogatás

Az YFU USA személyzetének és önkénteseinek hálózata biztosítja a tanulóknak az új életükben szükséges támogatást az USA-ban:

 • Campus koordinátorok, akik segítenek az iskolában való navigálásban
 • Képzett támogatási menedzserek segítenek minden problémát
 • Egészségbiztosítás, hogy egészséges legyen
 • Tapasztalt személyzet vezet a vízum folyamaton
 • Repülőtéri és utazási segítségnyújtás

2 2: Egy főiskolai diploma elérése

Az YFU USA CCP programja elindíthatja egy Bachelor diploma felé. Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezik a kétéves szakot, jogosultak átruházni egy négyéves egyetemre! Az YFU USA közösség főiskolái sok kitűnő egyetemet biztosítanak.

Kollégium vagy homestay? A te döntésed.

Az YFU hallgatók a kollégiumban megtapasztalhatják az igazi amerikai főiskolai életet, vagy élhetnek egy családi házban, hogy megtapasztalják az amerikai családi életet.

DORMITORY LIFE: Az egyetemeken való életvitel számos módot kínál az egyetemre való átállás megkönnyítésére:

 • Könnyű hozzáférés: minden közvetlenül az ajtó előtt történik!
 • Takarítson meg időt: kevesebb utazási idő az egyetemre és az egyetemre, több időt tanulni, játszani vagy aludni!
 • Vegyél részt: valaki az épületedben lehet az új barátod.

Helyszínek

Washington

Address
Youth For Understanding USA
641 S St, NW
Suite 200

DC 20001 Washington, Columbiai körzet, Amerikai Egyesült Államok