Infopulse University Ukraine

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a "INFOPULSE egyetem"

Infopulse Egyetem egy olyan oktatási közösség, amely különféle képzések Information Technologies. Mi segít, hogy csatlakozzon az IT-világ a legmodernebb technológiákat, érdekes ötletek és innovatív társadalom.

Kínálunk élő tréningek. Ez nem olyan, mint videó előadás és automatizált feladatokat eredmények ellenőrzését. Ön képes lesz kommunikálni a tréner, és ő fog válaszolni a kérdésekre, és korrigálja a hibákat.

Élő. Igazi. Hatékony.

Osztály kicsik. Nagyon apró, kényelmes csoportok 4-6 fő. Az edző név szerint ismerlek téged, és nem lesz elég ideje, hogy egy-egy segítséget kaphat a munka során.

Oktatóink magasan képzett szakemberek, IT mérnökök és fejlesztők szívesen megosztja tudását veletek. Ezek aktív pályájuk, és hogy éves gyakorlati szakértelmét.

Természetesen programok kidolgozásánál vezető munkaadók. Lesz az élvonalban a legújabb fejlesztések azt a tréner mentori. Hoznak egy bennfentes szemszögéből az IT-ágazat számára előnyös akkor az osztályban, és miután végzett.

Iratkozz tanfolyamainkon most és változtatni a karrierjét! Legyen egy szoftver fejlesztő - jól fizetett, a szabad és virágzó ember!

Együtt tanulási tanfolyamok "Infopulse Egyetem" akkor is kap egy diplomát Európai Egyetem Kijev, Ukrajna. "Infopulse Egyetem" együttműködik európai Egyetem tanulási folyamat. Kereshet egyetemi kreditet sikeresen befejező tanfolyamaink.

EuropeanUniviversity

Infopulse - egy megbízható nemzetközi gyártó, szállító első osztályú IT megoldások

Az irodák kilenc országban található szerte Európában és Izraelben, Infopulse egyik legnagyobb ukrán IT outsourcing cégek. Megvalósítása kiválóság szoftverfejlesztés, infrastruktúra menedzsment, és az információs biztonság, Infopulse épített hírnevét, mint egy megbízható teljes körű szolgáltatást nyújtó megoldás.

Helyszínek

Programok

Az intézmény további kínálata: