Hivatalos Leírás

Mindenen kívül Ukrajna egyetemek nemzetközi diákok Puet minősül nyílt és barátságos. Több mint 300 diák érkezett 20 ország választani Puet az alapja a jövőbeni hordozót.

Poltava Egyetem Közgazdasági és Kereskedelmi az egyik vezető egyetemek Központi Ukrajna. Szakembereket képez az IT, menedzsment és az adminisztráció, a társadalmi és viselkedési tudományok, a kultúra és a művészet, a szolgáltatások az ipar, az élelmiszer-technológia, a biotechnológia, a jog, a filológia.

Puet egyedülálló: ez adja a legjobb lehetőséget, hogy tanulmányozza az ukrajnai nemzetközi diákok számára. Különösen tudnak:

  • beiratkozik nélkül felvételi vizsgák
  • tanulmány angol, ukrán vagy orosz választás
  • kap kedvezményt a tandíj
Program oktatási nyelve:
Angol
Orosz
Ukrán

Az intézmény további kínálata:

Alapítás Éve

Poltava University Of Economics And Trade

Alapítvány a kurzus célja a nemzetközi diákok, akik meg akarják szerezni a kommunikációs készségek szükségesek a hatékony integrációja ukrán oktatási környezet és szerezh ... [+]

Alapítvány a kurzus célja a nemzetközi diákok, akik meg akarják szerezni a kommunikációs készségek szükségesek a hatékony integrációja ukrán oktatási környezet és szerezhetnek alapvető szakterületek (fizika, matematika, biológia, kémia, földrajz, informatika, a gazdálkodással) szükséges a sikeres felvételi és tanulmányi Ukrajnában. A nemzetközi diákok gyakran használják ezt persze, mint egy alapozó év külföldön tanulni - ez egy alternatív út a hétköznapi regisztrálást alapképzésben.

A diákok tanulmányozhatják az egyik 5-University osztályok:

gazdaságos Az bio- és élelmiszeripari technológiák (orvosi) hotel és étterem üzleti (turizmus) nyelvi (alapítvány természetesen angolul) ... [-]
Ukrajna Poltava
Szeptember 2019
Angol,Orosz,Kínai,Ukrán
Nappali
Részidős oktatás
10 hónap
Campus
On-line
Bővebben magyarul