Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Advanced Diplomák  (Felsőfokú szakmai diploma) Programok ban ben Egyéb konyhák ban ben Hongkong 2023/2024

1 Felsőfokú szakmai diploma Programok ban ben Egyéb konyhák ban ben Hongkong 2023/2024

Áttekintés

Az ételekkel és italokkal kapcsolatos tanulmányok ötvözik az elméletet és a gyakorlatot hallgatói szakmai gyakorlatokon, tanulószerződéses gyakorlati képzéseken és egyéb munkafeladatokon keresztül. Egyes programok az egyetemen kívüli képzést kínálnak nemzetközi és más konyhák számára a különböző országokban, így a hallgatók teljes mértékben magával ragadó kulturális képzési tapasztalatot kapnak.

Hong Kong, található a déli partján, Kína, az ország egyik a két különleges közigazgatási régió a Kínai Köztársaság. Hong Kong 's felsőoktatás kerül az angol szerkezete, valamint a nemzetközi rendszer. Ez kezeli az ország 's Oktatási Iroda.

Részletes oklevelek olyan programok, amelyek a hallgatók fókuszált tanuló a saját területén a hangsúly. Kereseti fejlett diploma segíthet diákok jogosultak bizonyos pályára vagy felkészíti őket a további vizsgálat keretében az általuk választott területen.

Olvass tovább

Szűrők

  • Felsőfokú szakmai diploma
  • Élelmiszer és ital tanulmányok
  • Nemzetközi konyha
  • Egyéb konyhák
Szakirányok
  • Élelmiszer és ital tanulmányok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek