15 Francia konyha degrees found
- Élelmiszer és ital tanulmányok
- Nemzetközi konyha
- Francia konyha
- Nyugat-Európa 9
- Észak Amerika6
15 Francia konyha degrees found
Kiemelt
FERRANDI Paris
Haladó szakmai program francia cukrászatból (tanúsítvány)
- Rennes, Franciaország
- Bordeaux, Franciaország
Oklevél
Teljes idő
8 hétig
Az egyetemen
Angol
A francia cukrászat művészetének elsajátítása szigorúságot és precizitást igényel, de egyben az ajánlat fejlesztésének és megújításának képességét is. Butik, dekorációs és rendezvénytermékekkel foglalkozunk új programunk során, hogy a résztvevők új inspirációkat és technikákat kapjanak magas szintű cukrászoktól.
Kiemelt
FERRANDI Paris
Intenzív szakmai program francia cukrászatból (tanúsítvány)
- Paris, Franciaország
- Dijon, Franciaország + 2 more
Oklevél
Teljes idő
16 hétig
Az egyetemen
Angol
A programokat a francia cukrászat és borászat szakembereivel közösen tervezték, és egy bor- és konyhai kreativitási projektet dolgoztak ki, hogy megértsék és elsajátítsák egy olyan művészet know-how-ját és tudását, amely rövidesen kapcsolódik a francia terroirhoz.
Kiemelt
FERRANDI Paris
Bevezetés a francia péksütemény alapjaiba (tanúsítvány)
- Rennes, Franciaország
- Bordeaux, Franciaország
Oklevél
Teljes idő
2 hétig
Az egyetemen
Angol
A „Bevezetés az alapokba” programokat kifejezetten az élelmiszer-rajongók, vállalkozó kedvű vagy a francia gasztronómia alapjait felfedezni kívánó szakemberek számára készültek. Ezeken a rendkívül magával ragadó és gyakorlatias programokon a résztvevők elsajátítják a professzionális technikák alapjait, megértik a professzionális konyha munkakörnyezetét, és elsajátítják a francia gasztronómia legikonikusabb receptjeit.
Kiemelt
FERRANDI Paris
Haladó szakmai program a francia konyhából (tanúsítvány)
- Rennes, Franciaország
- Bordeaux, Franciaország
Oklevél
Teljes idő
8 hétig
Az egyetemen
Angol
Ha Ön kulináris szakember, vagy szakképzett a konyhában, ez egy izgalmas lehetőség, hogy tökéletesítse képességeit, fokozza kreativitását, megtalálja saját kulináris stílusát, és felfedezze a legújabb trendeket és technikákat.
Kiemelt
FERRANDI Paris
Intenzív szakmai program a francia konyhában (tanúsítvány)
- Dijon, Franciaország
- Rennes, Franciaország + 1 more
Oklevél
Teljes idő
16 hétig
Az egyetemen
Angol
A programokat a francia konyha és borászat szakembereivel tervezték, és egy bor- és konyhai kreativitási projekten átgondolták, hogy megértsék és elsajátítsák egy olyan művészet know-how-ját és tudását, amely rövidesen kapcsolódik a francia terroirhoz.
Kiemelt
FERRANDI Paris
Bevezetés a francia konyha alapjaiba (tanúsítvány)
- Rennes, Franciaország
- Bordeaux, Franciaország
Oklevél
Teljes idő
2 hétig
Az egyetemen
Angol
A „Bevezetés az alapokba” programokat kifejezetten az élelmiszer-rajongók, vállalkozó kedvű vagy a francia gasztronómia alapjait felfedezni kívánó szakemberek számára készültek. Ezeken a rendkívül magával ragadó és gyakorlatias programokon a résztvevők elsajátítják a professzionális technikák alapjait, megértik a professzionális konyha munkakörnyezetét, és elsajátítják a francia gasztronómia legikonikusabb receptjeit.
Le Cordon Bleu Mexico
Grand diplôme - sütés-főzés
- Buenavista, Mexikó
- Mexicali, Mexikó
Szakmai Diploma
Teljes idő
Az egyetemen
Angol, Spanyol
A Grand Diplôme® a legátfogóbb programja kulináris képzés és a felismerés, hogy létezik ma. Ez áll a Diploma Konyha (Basic tanúsítások
Le Cordon Bleu Mexico
Köztes főzőtanfolyam
- Buenavista, Mexikó
- Mexicali, Mexikó
Oklevél
Teljes idő
Az egyetemen
Angol, Spanyol
Folytatva a megszerzett ismeretek alapszinten, középfokú hangsúlyozza klasszikus, hagyományos receptek és bemutatása az ételek és annak fontosságát,
Le Cordon Bleu Mexico
Teakonyha természetesen
- Buenavista, Mexikó
- Mexicali, Mexikó
Oklevél
Teljes idő
Az egyetemen
Angol, Spanyol
Az első nap a diák fog tanulni elvek, alapelvek, alapítványok és főzési technikák törekedni, hogy nemzetközi szinten biztosítja a szükséges eszközöket, hogy
Le Cordon Bleu University Ottawa
Le Cordon Bleu GRAND DIPLÔME®
- Ottawa, Kanada
Szakmai Diploma
Az egyetemen
Angol
Fejlessze tovább kulináris oktatását! Kezdje a legintenzívebb és legátfogóbb képzést a klasszikus francia kulináris technikákról. A Le Cordon Bleu GRAND DIPLÔME® akkor érhető el, ha sikeresen teljesítette az alap-, közép- és felsőfokú tanfolyamokat mind a konyha, mind a péksütemények területén. Ezen felül a hallgató Konyha oklevelet és Cukrász diplomát szerez. Tananyag: A GRAND DIPLÔME® ötvözi a konyha és a sütemény programokat: Diplôme de Cuisine Diplôme de Pâtisserie
Ecole Lenôtre
Szakács szakács diploma ECOLE Lenôtre - 7 hónap
- Rungis, Franciaország
Szakmai Diploma
Teljes idő
7 hónapok
Az egyetemen
Angol
A szakács szakács képzés azoknak készült, akik a szakács szakmában akarnak képezni vagy újra feltalálni magukat, akik 7 hónap alatt az alapoktól a francia konyha magas szintű technikájáig szeretnének eljutni.
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Francia Cukrászművészeti Diploma
- Yssingeaux, Franciaország
Tanfolyam
Teljes idő
6 hónapok
Az egyetemen
Angol
Hat hónapos programok a kulináris és cukrászsági rajongók, a karrier-váltók, vállalkozók és mindenki számára, aki érdekli a gasztronómiai univerzumban való munkát.
Le Cordon Bleu Mexico
Top főzőtanfolyam
- Buenavista, Mexikó
- Mexicali, Mexikó
Oklevél
Teljes idő
Az egyetemen
Angol, Spanyol
Közeledünk a kortárs nemzetközi konyha és az új trendek. Ebben természetesen a diákokat arra biztatják, hogy dolgozzon kifinomult receptek kreativitással, használata és
Le Cordon Bleu University Ottawa
Tészta alaptanúsítvány
- Ottawa, Kanada
Érettségi bizonyítvány
Az egyetemen
Angol
Ismerje meg az összetevők gazdag péksüteményekké történő egyesítésének klasszikus technikáit. A francia cukrászda fő összetevői a liszt, a vaj, a tojás és a „savoir-faire!” A különféle kombinációk, tulajdonságok és alkalmazások elsajátításával megtanulhatja, hogyan készítsen különféle típusú cukrászsüteményeket, mint például paszta, pástétom és choux paszta; és a hagyományos kastélyok, mint a Saint Honoré, a fekete erdő és a Paris-Brest. A bemutatók és gyakorlati foglalkozások lépésről lépésre vezetik végig a francia cukrászda alapjait. Az első péksütemény az első lépés, amelyet közép- és felsőfok követ a Diplôme de Pâtisserie kitöltésével.
Ecole Lenôtre
A francia konyha alapjai - 6 hét
- Rungis, Franciaország
Oklevél
Teljes idő
6 hétig
Az egyetemen
Francia, Angol
A Francia konyha alapjai azoknak készült, akik a szakácsmesterséget szeretnék gyakorolni vagy újra feltalálni magukat, és azoknak, akik 6 hét alatt az alapoktól kezdve szeretnének megtanulni.
Válaszolj néhány kérdésre, és mi megkeressük neked a megfelelő képzéseket!
Népszerű oklevéltípusok
Népszerű képzésformátumok
Népszerű helyek
Akadémiai tanfolyam Programok ban ben Élelmiszer és ital tanulmányok Nemzetközi konyha Francia konyha
A francia konyha szakmában részt vevők számos modern és történelmi francia ételkészítési stílushoz, italpárosításhoz és asztali felszolgáláshoz kapcsolódó technikák elsajátítására számíthatnak. E szakmai stílusok elsajátítása lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy nemzetközi szinten is karriert folytassanak.