Keystone logo

20 Akadémiai tanfolyam Programok ban ben Életvezetési készségek Motoros jármű üzemeltetése Gépjárműjavítás 2024

Szűrők

Szűrők

  • Életvezetési készségek
  • Motoros jármű üzemeltetése
  • Gépjárműjavítás
Szakirányok
  • Életvezetési készségek (20)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Akadémiai tanfolyam Programok ban ben Életvezetési készségek Motoros jármű üzemeltetése Gépjárműjavítás

Mi az a gépjárműjavítás?
A Motor Vehicle Repair (MVR) a gépjárművek javításának és karbantartásának folyamata, amely magában foglalja az autók, teherautók, motorkerékpárok és egyéb motoros járművek mechanikai problémáinak ellenőrzését, diagnosztizálását és javítását. Az MVR utalhat a garázsok vagy autójavító műhelyek üzemeltetésére is.

Mit tehetek gépjármű-javító végzettséggel?
Gépjárműjavítói végzettséggel szerelőként, karosszéria-szerelőként vagy szervizmenedzserként dolgozhat egy autókereskedésben vagy -javítóban. Nyithat saját garázst vagy autójavító üzletet is.

Miért érdemes a Gépjárműjavítást tanulni?
A Gépjárműjavítás megértheti, hogyan tartsuk megfelelően járműveinket. Rendszeres karbantartás és javítás nélkül autóink és teherautóink gyorsan tönkremennének, és veszélyessé válnának a vezetésük. Az MVR segít javítani járműveink viszonteladói értékét, jó állapotban tartásukkal több pénzt kaphatunk értük értékesítésükkor vagy cseréjükkor.

Mik azok a gépjárműjavítási végzettségek?
Gépjárműjavítási végzettséget számos közösségi főiskola és műszaki iskola kínál. Ezek a programok általában két évig tartanak, és gépjármű-javítási diplomát szereznek. Tanulmányai során megismerheti a motormechanikát, a felfüggesztési rendszereket, a fékeket, az elektromos rendszereket stb. Gyakorlati tapasztalatot is szerezhet az autókon és teherautókon a főiskola autókereskedésében.