Bangkok Thai Cooking Academy
About
A thai kulináris művészetekre specializálódva, angol nyelvű képzéssel és receptekkel, egy -négy hetes szakmai képzést kínálunk. Az évek során sok szakács, szakács, jacht- és ügyvezető szakács, valamint kezdő újonc képzett nálunk. Ismerje meg a 160+ professzionális thai ételt, különös hangsúlyt fektetve az autentikus aromák, ízek és professzionális bemutatás elérésére. Magánszállás áll a hallgatóink rendelkezésére. Tanuljon Bangkokban, az angyalok városában, és fedezze fel Ázsia legexotikusabb városát. Bármilyen szintű főzési készséggel is rendelkezel, a következő szintre léphetünk!
Bevezetés
Thai kulináris képző iskola
Diákvízumok és szállodai gyakornoki lehetőségek állnak rendelkezésre
Professzionális - hiteles - intenzív - all inclusive
Képzés jacht szakácsoknak, új étteremindítóknak és azoknak, akik meg akarják tanulni a thai főzést, mint a thait.
Bangkokban vagyunk, a thai kulináris konyha fővárosában és a világhírű thai ételek otthonában. Ki ismerné jobban a thai főzést, mint mi, és hová menne még, hogy megfelelően megtanulja a thai főzést? A thai konyhánk nem fúziós vagy helyettesítő összetevőkből készül. Hiteles alapanyagokat használunk, és megtanítjuk, milyen ízűnek kell lennie a thai ételeknek. Gyere és csatlakozz finoman hangolt és régóta működő szakács tanfolyamunkhoz. Tanulhat 1 hétig vagy akár 4 hétig. A gyakorlat teszi a mestert, és pontosan ezt fogod tenni velünk. Hetente 40 professzionális thai ételt fog megtanulni.
A kulináris képzés során a következőkre számíthat:
- Thai alapanyagok - gyümölcsök, zöldségek, gyógynövények, fűszerek, paszták, szószok,…
- Professzionális ételkészítés, főzési technikák és bemutatás
- Thai konyhai edények - wok, gőzölő, sütő,…
- Curry paszták (a régimódi módon készült habarccsal és mozsárral)
- Rántás, saláták, levesek, előételek, párolás, rántás, desszertek
- Mártások, mártások és paszták
Nézze meg FACEBOOK oldalunkat: https://www.facebook.com/BangkokThaiCooking/
KLINIKUS KÉPZÉSI MEGKÖZELÍTÉSÜNK
A főzés megtanulásának legjobb módja, ha saját maga csinálja. Intenzív, gyakorlati programunk során a diákok főznek, főznek és főznek. Receptekkel a kezében a szakácsoktatója először elmagyarázza és bemutatja az egyes ételeket. Jegyzetelsz és kérdéseket teszel fel. Akkor rajtad a sor, hogy lemásold a kimutatottakat. Az egyes ételek önálló elkészítésével megtanulja elkészíteni. Az „alkotásodat” ezután kritizálják, és az oktatód megmondja, hogyan javíthatsz rajta.
Általában napi 8 professzionális thai ételt fedeznek le (40/hét). A kijelölt ételek kielégítő befejezése után az osztály minden nap véget ér.