Keystone logo
© TESS
École Intuit.Lab

École Intuit.Lab

École Intuit.Lab

Bevezetés

Az École Intuit.Lab

Az Ecole intuit.lab, Mumbai egy francia oktatási intézet, amely grafikai tervezést és vizuális kommunikációt folytat. 2011-ben alapították Patrick Felices, Clément Derock és Frederick Lalande. Ezen ipari veteránok elképzelése egy kultúra építése, nem csak egy iskola. Olyan kultúra, amelyben a kreatív elmék szabadon élvezhetik az innovációt, alkotást és a formatervezési forradalom részét.

Manapság minden terület tanult szakemberei felismerik a tervezés jövőbeli szerepét. A technológia és a formatervezés együttesen vezetik a világot a legmonumentálisabb átalakuláson keresztül, és Ön is része lehet ennek a mozgalomnak.

Nem csak gondolni, készíteni, törni és újra gondolkodni akar? Az intuit.lab webhelyen a legfontosabb a kíváncsiság, az energia és a szenvedély a teremtés iránt. Tehát gyere és fedezze fel a mély kreatív gondolkodást inspiráló művészekkel és tervezőkkel a világ minden tájáról.

Csatlakozzon hozzánk, hogy részt vegyen a globális design bajnokságban, és keresse meg helyét benne.

128537_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Design Indiában

Az elmélet és a gyakorlati tanulás ösztönző oktatási tapasztalatokat alkot.

India történelmileg a művészet szinonimája volt. Az indiai környezet esztétikai érzésének bizonyítéka azonban minden nap csökken. A szépséggel való élés olyan szokás, amelyet már korán be kell tartani. Indiai gazdasági és társadalmi fejlődés csak akkor következhet be, ha a jó ízlés kérdését komolyan veszik.

Amikor azonban változásról beszélünk, egyetlen más idő sem volt jobb, mint a jelen pillanat. A francia legfontosabb tervezőiskola, az école intuit.lab létrehozása Mumbaiban egy lépés a megfigyelhető fejlesztések irányába, amelyre a grafikai tervezés, a művészet és a reklám területén szükség van az oktatás területén.

Míg Franciaország és India együttműködése kulturális erőfeszítést tesz szükségessé, fontos, hogy India Franciaország felé nézzen, mint amelyet érdemes követni, amikor saját örökségükkel, művészetükkel és kultúrájukkal büszkék lehetnek - ez a gondolkodásmód tükröződik a francia kortárs formatervezésben.

Az Ecole intuit.lab sikert ért el azáltal, hogy a szakmai expozíciót beilleszti az egyetemi tantervbe - ez a nagyon szükséges álláshely, amely eddig megüresedett, a tervezési és művészeti oktatási környezetben Indiában.

Itt várom a tervezési oktatás új hullámát.

Ipar készen áll

A tervezés, a digitális és a kreativitás oktatásával átalakíthatjuk a hallgatókat olyan iparági szakemberekké, akikre az iparnak szüksége van.

A virágzó piaccal és a növekvő gazdagsággal India tökéletes környezetet biztosít a márkák és termékek virágzásához. Az ebből eredő marketing, márkanév és kommunikációs lehetőségek a világ leggazdagabbjai, és ideális környezetet biztosítanak a formatervezési szakemberek számára.

A digitális platformok befolyásának növekedésével életünkben Indiában kialakult a népszerű digitális kultúra. Ez azt jelenti, hogy a digitális közeg egész sor izgalmas utat nyit a tervezők számára. Ezért képzzük diákjainkat, hogy hozzáértővé és hozzáértővé váljanak a digitális tervezésben és a gondolkodásban.

Az Ecole intuit.lab megérti az indiai piac lehetőségeit, és elkötelezett amellett, hogy „iparra kész” hallgatókat állítson fel az óriási piaci igények kielégítésére. Ezt úgy érjük el, hogy a hallgatók számára a valós életbeli szakmai expozíciót beépítjük az egyetemi tantervbe. Kézzel válogatott, professzionális karok, heti és havi workshopok, csereprogramok, valamint helyi és nemzetközi szakmai gyakorlatok révén az intuit.lab biztosítja, hogy minden hallgató, aki kiment a campusból, készen álljon a szakmai világra.

Ez az iparra kész tehetség hozza az école intuit.lab fejét és vállát más intézetek fölé.

Kreatív intelligencia

A tehetségek felhasználásának megtanulása

A kreatív intelligencia a tanításunk középpontjában. Ez a megosztott tudás, amelyet a kreatív fiatalok felhasználnak, hogy tervezővé vagy művészeti igazgatóvá váljanak.

A designer számára a fő kihívás az, hogy megtanulja kreatív energiájuk intelligens felhasználását; csatornázni és irányítani. Alkalmazkodás a problémák leküzdéséhez, a személyes kultúrára és a tudásra támaszkodva, és bölcs döntések meghozatalával vonzó, konkrét és ésszerű megoldásokat találni.

A kreatív intelligencia olyan hozzáállás, amely elkülöníti azokat, akik szakembereik a saját területükön, és tudják, hogyan járulhatnak hozzá képességeik legjobb megvalósításához. Az egyszerű know-how mellett az eredeti és releváns megközelítés elfogadását jelenti. Alapvető fontosságú, hogy megtaláljuk a megfelelő képet, amellett, hogy vonzó kép. A helyes kép alatt olyan „vizuális produkciót értünk, amelynek értelme van”, amely erőssége az adott kontextuson belüli reflexióból, egy bizonyos látomásból vagy akár bizonyos etikai alapelvekből merít. Irányban / Unsplash

128552_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpg

Az oktatás akadémiai és szakmai megközelítése

«Az École Intuit.Lab olyan tervezőiskola, amely áthidalja az elméleti, tudományos tanulás és a gyakorlati, szakmai alkalmazások közötti szakadékot.»

A tananyag folyamatosan fejlődik annak érdekében, hogy lépést tartson a változó technológiával, a feltörekvő induló vállalkozásokkal, és innovatív élményt nyújtson a tervezés területén.

Az Intuit Lab arra törekszik, hogy olyan környezetet hozzon létre, amely a formatervezés koncentrált megértéséhez vezet:

 • Számos élő megbízás az ügyfél interakciójával, kutatásával és stratégiájával
 • Agilitás és alkalmazkodóképesség az idő függvényében

Emberi léptékű kollégium

Az intuit.lab iskola emberi mérete miatt meleg intézet, amely az intuit.labians számára testreszabott megoldást kínál a részt vevő tanárokkal és adminisztrátorokkal.

A hallgatók számára az école intuit.lab több, mint egyetemi oktatás: ez a beteljesülés, kreatív emuláció, gazdagító párbeszédek helye. Találkozóhely, ahol az élet látható.

A magas szintű kurzusokon túl erõs barátságokat alakítanak ki, amelyeket az aktív élet és a való világ táplált csapatmunka táplál. A csoport létrehozásának ezek a pillanatai értékesek. Az órákhoz valódi csapat kohéziót és eszmecserét adnak a csereprogramok számára. Az école intuit.lab szelleme kreatív, kalandos és nyitott a világ számára.

Üdvözöljük 3 campusunkban

Intuit.lab Mumbai

Fedezze fel kreativitását egy olyan városban, amely ösztönözni fog téged. Üljön a tenger mellett, vagy sétáljon át a történelmi sávokon. A város tehetségekkel pezsgődik, és így van a campusunk is, amely Prabhadevi-ben található, Mumbai városának szívében. Az egyetemen világméretű tervezési és reklám legendák vannak, amelyek gyakran gyakorolják, kölcsönhatásba lépnek a hallgatókkal és oktatják őket a szakmai világról.

A hallgatóknak lehetősége nyílik arra is, hogy megtanulják a globális reklámmaestro-t, Ravi Deshpande-t, a mumbai campus alapítóját. És megismerkedhet vele egy dinamikus, integrált reklámügynökségben, a Whyness Worldwide-ban, a campus mellett.

Intuit.lab Párizs

Az első campusunk az egész világon, az intuit.lab, Párizs, minden vágyó tervező álma.

Az iskolában egy tanári csapat működik, amelynek tanárai és szakemberei a reklámvilág által tapsoltak. A francia fővárosban tanulók egy dinamikus és multikulturális környezetben élnek. Kihasználják a város rendkívüli kulturális potenciálját, amely központi elhelyezkedésének köszönhetően könnyen elérhető az iskolából.

További előnyt jelent a páratlan munkahelyekhez való hozzáférés a legkeresettebb kreatív városban.

Intuit.lab Aix-en-Provence

Az Aix-en-Provence-i intuit.lab iskola lehetővé teszi a diákok számára, hogy páratlanul tanuljanak és gazdagítsák az élményt az élettel teli városban. A campus a kortárs művészet világának tudományos igényeire összpontosít, és módszereket épít fel a hallgatók felkészítésére.

A csapat tanárokból és szakemberekből áll, akik megértik az ipar valódi problémáit és segítenek a hallgatóknak erős kapcsolatok kialakításában a térségen belül és nemzetközi szinten is.

Helyszínek

 • Paris

  90, rue de Javel 75015 Paris, , Paris

 • Aix-en-Provence

  17, Rue Lieutaud 13100 Aix-en-Provence, , Aix-en-Provence

  • Mumbai

   DGP House, 4th Floor, 88C, Old Prabhadevi Road, Prabhadevi 400025 Mumbai, Maharashtra, India, , Mumbai

  Kérdések