Keystone logo
Acudemy

Acudemy

Acudemy

Bevezetés

Egyszerű, hatékony

Acudemy egy képzési szolgáltató, amely London központjában található, akkreditált és speciális tanfolyamokra specializálódott. A népszerű tanfolyamok közé tartozik a számvitel

106224_pexels-photo-1438072.jpeg

Kik vagyunk

Acudemy Kft. Központja London központjában található, amely a kisvállalkozások és magánszemélyek akkreditált és testre szabott képzésére specializálódott.

A professzionális könyvelők és a vezető üzleti vállalkozók által létrehozott, az iparágban dolgozó emberek részvételének és teljesítményének növelésére és kibővítésére törekedve, így értékes munkaerővé válnak a munkáltatók számára.

Acudemy akkreditált és Acudemy képzési kurzusokat kínál a népszerű üzleti kategóriákban, mint például a számviteli és pénzügyi, az értékesítési és marketing és a projektmenedzsment. Rövid távú tanfolyamokat, hétvégi kurzusokat és házon belüli képzést kínálunk London oktatási központjában vagy az Ön által választott helyen.

Küldetésünk

A szakemberekből és vezető vállalkozókból álló csapatunk küldetésünk az, hogy lehetővé tegyük és ösztönözzük az iparágon belüli embereket, hogy vegyenek részt a képzésben, és maximalizálják eredményeiket. Kétségtelenül értékes erőforrás minden típusú vállalat számára, nevünk lényegében a felsőoktatáshoz kapcsolódik.

Acudemy Training a szigorú értékeken alapuló etosz szerint működik.

Képzési értékek

  • A résztvevőknek olyan környezetet biztosítanak, amely feljogosítja őket a készségeik fejlesztése során
  • A munkaadók és a munkavállalók közötti hatékony partnerség katalizátora
  • Az elkötelezettség, az elkötelezettség és az erőfeszítés díjazása a legjobb osztályú képzéssel
  • Elkötelezett az ügyfelek igényeinek teljesítése és a tanulók és a munkáltatók elvárásainak kezelése mellett
  • A legjobb gyakorlatnak megfelelő munka
  • Mások sikereinek ünneplése

Képzési programjaink célja a tanulók felhatalmazása, lehetővé téve számukra az oktatási és karriercélok elérését. Ragyogó határidőket építünk, megkönnyítve a résztvevőket azzal a képességgel, hogy egyedülálló előnyökkel járjon a maguk és munkáltatóik számára.

106226_pexels-photo-1153213.jpeg

Miért választott minket?

2013 óta az Acudemy Training akkreditált és speciális képzést nyújt az olyan szakterületeken, mint a számvitel és a pénzügy, a vezetés és a menedzsment. Íme három apró dolog, amelyek az Acudemy speciális képzését teszik lehetővé.

A karrier céljainak elérése

Szolgáltatásaink kifejezetten arra szolgálnak, hogy az egyének oktatási és karriercéljaikat elérhessék a gyakorlati képzési programunk segítségével, amely arra ösztönzi a résztvevőket, hogy gyakorlati alkalmazáson keresztül tovább fejlesszék elméleti ismereteiket.

Ideális azoknak, akik tovább akarják fejleszteni az önfejlesztést.

Rugalmas

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a kisebb csoportokban rugalmas tanulási lehetőségeket biztosítsunk, ezáltal biztosítva a jelöltek maximális kölcsönhatását és részvételét. Megfigyeljük költségeinket is, hiszen egyik erősségünk az, hogy biztosítsuk, hogy tanfolyamaink minden pályaválasztáson alapuló pályázó számára megfizethetőek legyenek, függetlenül a tudás szintjétől.

Kivételes támogatás

Tapasztalt csapatunk mindig készen áll, hogy segítsen. Kivételes szintű támogatásunk és útmutatásunk azt jelenti, ha tanácsot vagy bátorítást igényel, ott leszünk az Ön oldalán. Akár javítani kívánja a karrierlehetőségeit, szerezze meg a promóciót, hogy visszatérjen a munkába, vagy egyszerűen kitűnjön a tömegből, Acudemy segíthet, ha senki más nem tud.

106225_pexels-photo-1096773.jpeg

Helyszínek

  • London

    Acu Empire House, Grays Inn Road,225, WC1X 8RH, London

Kérdések