Keystone logo
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Bevezetés

Kísérlet. Kérdés. Kihívás. Teremt. Csak néhány dolog, amire ösztönözni fogják a nyári tanfolyamainkon.

A kurzuscsapataink által, akik nappali tagozatos képzési programjainkon tanítanak, és vendégtanárok, szaktechnikusok és diplomás hallgatók támogatják, rendkívül praktikus tanfolyamaink lehetővé teszik a kreatív gondolkodás és a különböző művészeti alkotások megközelítésének felfedezését formák.

A kreatív technikák és folyamatok megismerése mellett a nyári tanfolyamaink célja, hogy növeljék bizalmukat művészi képességeik iránt, lehetőséget adva arra, hogy megalapozottabb döntést hozzanak jövőjéről.

Lehet, hogy beiratkozik, hogy javítsa művészeti portfólióját, kiegészítse egyetemi jelentkezését, vagy mert gazdagítani szeretné önéletrajzát vagy érdeklődését a kreatív világ iránt.

Tanfolyamaink vonzzák a fiatal diákokat, kreatív szakembereket és szabadúszókat az Egyesült Királyságból és a világ minden tájáról, különböző korosztályból, háttérből és tapasztalatból.

Háromhetes tanfolyamainkon minden rajongó részt vehet 13+, 15+ és 18+ éves korosztálytól; nincs felső korhatár.

Nyári tanfolyamaink lehetőséget biztosítanak Önnek:

 • Fejlesszen új kreatív készségeket és technikákat
 • Készüljön fel egy művészeti tanfolyamra az egyetemen
 • Tanuljon kreatív szakértőktől
 • Tapasztalat egy brit művészeti egyetemen
 • Növelje karrierlehetőségeit
 • Ossza meg ötleteit és készségeit a világ minden tájáról érkező diákokkal
 • Töltsön időt az Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb nyári úti céljában
 • Kapjon portfólió tanácsokat és egyetemi jelentkezési támogatást
 • AUB részvételi igazolás

GYIK

Ha azonban kérdése nem terjed ki, vegye fel velünk a kapcsolatot a [email protected] e -mail címen, vagy hívja a +44 1202 363831/363823 telefonszámot. Skype -on is részt vehet: nyári tanfolyamokAUB.

Ki vehet részt egy AUB nyári tanfolyamon?

Nyári tanfolyamaink nyitottak minden kreatív rajongó számára

A fiatalabb diákok részt vehetnek a Kreatív Művészetek Nyári Iskolánkban , amelyet 14-16 éves (júniusi tanfolyam) és 13-14 éves (júliusi tanfolyam) kreatív alkotók számára terveztek.

A tanfolyamok minden korosztályból vonzanak diákokat, kreatív szakembereket és szabadúszókat az Egyesült Királyságból és a világ minden tájáról, különféle háttérrel és tapasztalattal.

Nyári tanfolyamainknak előnye, hogy olyan emberek keverékét veszik fel, akik együtt tanulhatnak és együttműködhetnek.

Vannak speciális belépési feltételek a nyári tanfolyamokhoz?

Nyári tanfolyamainkra nincsenek hivatalos belépési követelmények, mivel szeretnénk, ha a diákok és a kreatívok megosztanák és tanulnának, függetlenül a hátterüktől vagy korábbi tapasztalataiktól.

A tanfolyamok rendkívül praktikusak, és azok számára íródtak, akiket a kreativitás élénken érdekel; egyszerűen elvárjuk a nyári diákoktól, hogy lelkesek és hajlandók tanulni egyénileg és csapatban.

A kurzusokhoz való csatlakozáshoz nem szükséges korábbi végzettség.

Milyen nyelven folyik a tanfolyam? Szükségem van tanúsítványra vagy angol vagy Ielts tesztre a részvételhez?

Az összes nyári kurzus angol nyelven folyik.

Formális angol belépési követelmények nincsenek, azonban azt javasoljuk, hogy rendelkezzen középfokú angol nyelvtudással, hogy teljes mértékben kihasználhassa nyári tanfolyamainkon szerzett tapasztalatait, és kommunikálni tudjon tanfolyamvezetőjével és diáktársaival.

Ha kétségei vannak azzal kapcsolatban, hogy angolul elég jó -e, kérjük, írjon nekünk e -mailt a [email protected] címre .

Hány ember lesz a tanfolyamomon?

Tanfolyamaink nagyon népszerűek, azonban annak biztosítása érdekében, hogy nagyszerű tapasztalatai legyenek a tanárral, és elegendő kapcsolattartási idővel rendelkezzen a tanárával, az osztálylétszámokat kicsik vagyunk.

Az osztályok száma a tantárgytól függően változhat, azonban a nyári tanfolyamokon általában 15–25 hallgató vesz részt tanfolyamonként, és a tanfolyam vezetője, tanársegédje és az AUB hallgatói nagykövetei támogatják Önt.

Hogyan foglalhatok nyári tanfolyamot?

Minden nyári tanfolyam könnyen lefoglalható online áruházunkban betéti vagy hitelkártyával.

Ha nem tud online fizetni, akkor megkérjük Önt, hogy töltse ki a foglalási űrlapot, és megadjuk bankszámla adatainkat, hogy megbeszélhessük a banki átutalást (kérjük, vegye figyelembe, hogy további banki díjakat kell fizetni, ha ezt választja) módszer).

Foglalási űrlapért írjon e -mailt a [email protected] címre.

A foglalás módjáról itt tudhat meg többet.

Nemzetközi hallgató vagyok - Szükségem lesz vízumra a nyári tanfolyam elvégzéséhez?

Ha nem rendelkezik Egyesült Királyság/EU/EGT útlevéllel, akkor vízumra lesz szüksége, amely lehetővé teszi, hogy itt tanulhasson, hogy részt vegyen tanfolyamaink valamelyikén.

Az Egyesült Királyságban rövid nyári kurzuson részt venni szándékozó nemzetközi hallgatók többsége ezt rövid távú tanulmányi vízummal teheti meg.

Az Ön felelőssége azonban annak eldöntése, hogy előre kell -e vízumot kérnie, és elegendő időt kell hagynia a vízum megszerzésére.

Nyári tanfolyamunkon való részvétel előtt elegendő időt kell hagynia a szükséges vízum beszerzésére, és az egyetem a teljes fizetés beérkezése után vízum -támogatási megerősítő levelet küld.

Kérjük, keresse fel az Egyesült Királyság kormányának vízum- és bevándorlási webhelyét a vízumkövetelmények és minden egyéb igazoló dokumentum tisztázása érdekében.

A jogosultságot igazoló vízumokat és úti okmányokat az egyetemi szálláshelyre érkezéskor vagy a regisztráció első napján ellenőrzik. Ha nem rendelkezik megfelelő vízummal, nem tudjuk engedélyezni a kurzushoz való csatlakozást, és nem leszünk jogosultak visszatérítésre.

Ha vízumot igényel, és dokumentumokra van szüksége az utazás és a tanfolyam megszervezésének megerősítéséhez a vízum biztosítása érdekében, kérjük, vegye figyelembe, hogy a vízumkérelmekre vonatkozó tanfolyam -visszaigazoló leveleket csak akkor adják ki, ha a tanfolyam díját és az összes lefoglalt szállást megfizették teljesen.

Mi másért kell fizetnem?

Nyári tanfolyamaink teljes körűek, minden anyaggal és erőforrással együtt.

Azok számára, akik szállásunkon tartózkodnak, reggelit és ebédet (hétfőtől péntekig) biztosítunk, így a diákoknak csak extra pénzre lesz szükségük az esti és a hétvégi étkezéshez. Ajánlatos abit pluszban hozni, ha ajándékot, személyes vásárlást, további harapnivalókat és hétvégi tevékenységeket szeretne vásárolni.

Ha helyben él, vagy csak a nyári tanfolyam lefoglalását és a szállás önálló megszervezését választja, elegendő összeget kell biztosítania ebédre és minden egyéb étkezésre, tevékenységre vagy személyes vásárlásra.

Mit kapok a tanfolyam végén?

A tanfolyam sikeres elvégzése után AUB tanúsítványt kap.

Ezt felhasználhatja a munka bizonyítására, amelyet hozzáadhat portfóliójához vagy cv -jéhez. Ön is jogosult arra, hogy otthoni egyetemi krediteket kérjen bármely jelenleg végzett tanulmányához (pl. Külföldi tanulmányok hallgatójaként egy másik egyetemen, vagy hallgató, aki az IB -t CAS -kreditekért veszi fel).

Az elvégzett nyári tanfolyamtól függően lehetősége lesz arra is, hogy magával vigye az idő alatt elért munkát.

Például a sminkes diákok vázlatfüzetekkel és kész fotósorozatokból elkészített stílusú digitális nyomatokkal rendelkeznek, a film- és animációs hallgatók rövidfilmekkel, a divathallgatók hazavihetik kész divatruhájukat, valamint divatfólióikat stb.

Helyszínek

 • Bournemouth

  Arts University Bournemouth Fern Barrow Road Poole, BH12 5HH, Bournemouth

Kérdések