AAS a sörfőzés, lepárlás és erjesztés területén
Asheville-Buncombe Technical Community College
Kulcs információ
Campus helye
Asheville, Amerikai Egyesült Államok
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2023
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Ez a tanterv arra szolgál, hogy felkészítse az egyéneket a sörfőzés, a lepárlás és az erjesztés különböző karrierjére. A tantermi oktatás, a sör készítésének gyakorlati laboratóriumi alkalmazásai, a lepárlás és az erjesztés alapelvei és gyakorlata szerepel a tanulmányi programban. A sörfőzés, a lepárlás és az erjesztés tanfolyama magában foglalja a gyártást, a műveleteket, a biztonságot és a higiénés szempontokat, valamint a kapcsolódó technológiai technológiákat. A kapcsolódó tanfolyamot fermentáció előállítása, biztonság és higiénia, alkalmazott kézműves italok mikrobiológiája, mezőgazdaság, marketing, menedzsment, felszerelések, csomagolás és karbantartás kínálja.
A diplomásoknak meg kell felelniük a sörfőzés, a lepárlás és az erjesztés iparának foglalkoztatási lehetőségeire. A hallgatók részt vehetnek a Sörfőző és Szeszfőző Intézet (IBD) szakmai tanúsító vizsgáin, amelyek megfelelnek a tanulmányi programnak. A Sörfőzés, lepárlás és erjesztés program felkészíti az egyéneket arra, hogy technikai ismereteiket és készségeiket alkalmazzák különféle termékek, többek között italok főzéséhez, lepárlásához és erjesztéséhez. Tartalmazza az erjesztett termékek gyártásának, művelésének, forgalmazásának, kezelésének, jogi kérdéseknek, az eszközök ellenőrzésének, karbantartásának, szervizelésének és javításának, a létesítmények működésének, a csomagolásnak, a higiénés szempontoknak és a hegesztésnek az oktatását.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Borszakértő Egyetemi Bővítő Tanfolyam: kóstoló, kiszolgálás és párosítás
- Madrid, Spanyolország
- Alcorcón, Spanyolország + 3 több
CE - Szakértelem a borgazdálkodásban
- Porto, Portugália
Bevezetés a francia bor alapjaiba (tanúsítvány)
- Dijon, Franciaország