Keystone logo
Aarhus University Vezető ESG és fenntarthatóság
Aarhus University

Vezető ESG és fenntarthatóság

Aarhus, Dánia

4 Days

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Dec 2024

EUR 4800

Az egyetemen

Bevezetés

Vezető ESG és fenntarthatóság. Változtasson az ESG és a fenntarthatóság megközelítésén, hogy tartós hatást érjen el, és túlteljesítse a vállalati elvárásokat.

Sok vállalkozás tisztában van az ESG (környezeti, társadalmi és irányítási) és a fenntarthatóság prioritásainak fontosságával, és valamilyen szintű működéssel rendelkezik.Sokan azonban még mindig küzdenek az ESG-nek a működésük, stratégiájuk és kultúrájuk központi elemévé történő átalakításával.

Ez a kurzus holisztikus megközelítést alkalmaz az ESG-stratégiák kidolgozásához, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy hatékonyan értékeljék teljesítményüket, miközben a társadalmi igényekre is reagálnak, és elkerülhetővé teszik a fenntarthatósági dobozok kipipálását.

A tanfolyamot vezető Ismail Erturk, a bankszektor vezető oktatója által nyújtott szakértői betekintés mellett feltárja az ESG fejlődését, a legújabb szabályozási kereteket, valamint az ESG-re való nem hatékony összpontosítás lehetséges költségeit, vagy azt, hogy egyáltalán nem összpontosítunk rá.

Az Iskoláról

Kérdések