Keystone logo
Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)

Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)

Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)

Bevezetés

Az AMPA-ról

A Zeneakadémia és Előadóművészeti Akadémia (AMPA) Ausztrália egyik vezető felsőoktatási szolgáltatója az előadóművészeti oktatásnak.

Az AMPA több mint 20 éve tanít és inspirálja a fiatal művészeket, az AMPA továbbra is elkötelezett aziránt, hogy az előadóművészetek, köztük a kortárs, a jazz és a klasszikus zene, a táncelőadás (modern, balett, jazz, kortárs és hip-hop) ), zenei színház, kompozíció / zenei produkció és művészeti menedzsment.

Az AMPA megkülönböztető személyes megközelítésével, magas kaliberű oktatói munkatársaival, a teljesítményalapú tanulmányozásra és az egyéni tanulmányi tervekre helyezve az AMPA felkészíti a tehetséges művészeket a zenészek, táncosok, előadóművészek, zeneszerzők, producerek, koreográfusok, rendezők, tanárok és művészek iparági szakemberek Ausztráliában és a világ minden táján. Tekintettel az ilyen erősen versenyképes iparágak igényeire, az AMPA végső prioritása az, hogy olyan inspiráló és szakértő művészeket fejlesszen ki, akik tartós hatással lesznek arra a területre, amelyet választanak.

Felsőoktatási Akkreditáció

 • Az AMPA bejegyzett felsőoktatási szolgáltató az ausztrál kormány - felsőoktatási minőségi és szabványügyi ügynökség (TEQSA) révén -
 • Az AMPA regisztrált FEE-súgó-szolgáltatója minden kurzusa számára
 • Az AMPA regisztrálva van a tengerentúli hallgatók intézményeihez és tanfolyamokhoz (CRICOS)
 • Az AMPA AUSTUDY / ABSTUDY minden nappali kurzus számára
 • Az AMPA tagja az Ausztrál Magántanevelési Tanácsnak (ACPET)

Küldetés

Az AMPA küldetése, hogy a legmagasabb szintű zenei és előadóművészetet biztosítsa a következők révén:

 • A felsőoktatási programok, a nemzetközi minőségi képzés és kutatás;
 • A diplomások nagyobb tudással, képességekkel és szakmai gyakorlattal rendelkeznek;
 • A kreativitás, az elismerés és a zene és a művészet iránti elkötelezettség minden emberben

Jövőkép nyilatkozat

Az AMPA elkötelezett amellett, hogy Ausztráliában és azon túl vezető szerepet tölt be a zenei és művészeti oktatásban, folyamatosan törekszik a teljesítmény, a kreativitás és az ösztöndíj megkülönböztetésére. A hallgatók a legmagasabb színvonalon képzettek, a lehető legjobb szakmai gyakorlat alapján. A diplomások, oktatók és közösségek révén az AMPA pozitív hatással van a zenei és előadóművészeti színtérre.

Helyszínek

 • Surry Hills

  136 Chalmers Street, NSW 2010, Surry Hills

  Kérdések