Diploma a kulináris művészetekben
B.H.M.S. Business & Hotel Management School
Kulcs információ
Campus helye
Lucerne, Svájc
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
1 - 3 év
Pace
Teljes idő
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Diploma Kulináris Művészetek
A BHMS Diploma a Kulináris Művészetekben bemutatja a diákokat az élelmiszer-termelés világába az alapvető működési technikák és a gyakorlati alapvető kompetencia-képzés révén. Ennek az 1 éves tanfolyamnak a legfontosabb jellemzői a klasszikus európai főzési módszerek, vágások, készletek és mártások, mint alapkő. Az édesipar készségeit két speciális kurzus és az élelmiszerbiztonság és a táplálkozás iparági alapjai képezik, a diákok első iparági képzésének előkészítése során.
BHMS kulináris létesítmények
A BHMS frissítette kulináris létesítményeit, és új, korszerű edzőkonyhát adott hozzá a már meglévő konyhához. Ebben a stresszmentes környezetben a program minden évében a kulináris hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy a kulináris alapismeretek és kompetenciák megszerzése és gyakorlása előtt valósítsanak meg egy valódi élelmiszergyártó konyhai környezetben.
Diploma a kulináris művészetekben
Ez a 6-12 hónapos Diploma a Kulináris Művészeti Programban bemutatja a diákokat az élelmiszer-termelés világába az alapvető működési technikák és a gyakorlati alapvető kompetencia-képzés révén. A diákok bemutatják az alapvető főzési módszereket, a konyhai felszerelést, a gépeket és az edényeket, valamint a receptköltséget és a konyhai eljárásokat. A diákok megtanulják, hogyan használják az élelmiszer-összetevőket, fejleszthetik a konyhai eszközök és eszközök használatát, megtanulják, hogyan készítsenek alapkészleteket, leveseket, szószokat és salátákat, és megismerkedjenek a konyhai terminológiával, táplálkozási és konyhai számviteli elvekkel. A diplomamunkák első 6 hónapjának sikeres lezárása után a diákok 4-6 hónapos fizetett gyakornokságot kapnak a számos neves svájci éttermek egyikében.
Magasabb diploma a kulináris művészetben
Ez a 6-12 hónapos felsőfokú diploma a kulináris művészeti programban a diploma szintjén (első tanulmányi év) szerzett nemzetközi kulináris elvek alapismeretére épül. A diákok felfedezhetik az európai és etnikai konyhákat, és széles körű recepteket készítenek, köztük tipikus előételek, halak, vegetáriánusok, főételek, valamint sütemények és desszertek. A diákok megtanulják a kommunikációs és vezetési készségeket, a vezetést és a csapatmunka és a vendég kapcsolatokat is. A felsőfokú oklevelek első 6 hónapjának sikeres lezárása után a diákok 4-6 hónapos fizetett gyakornokságot kapnak a számos neves svájci éttermek egyikében.
Közvetlen belépés a kulináris művészetbe
A kulináris művészeti program felsőfokú diploma közvetlen belépési státuszát olyan pályázóknak adják ki, akik sikeresen befejezték legalább egy akadémiai évet kulináris művészetoktatásban (angol nyelvű tanulmányi médiumként) egy akkreditált intézményben, és igazolt kulináris munka bizonyítvánnyal rendelkeznek. - osztályú szálloda vagy étterem.
A program célja
A BHMS Diploma a Kulináris Művészetek programjában kifejezetten olyan fiatal felnőtteknek készült, akik be akarnak lépni a gasztronómia területére. A program gyakorlati és szakmai alapképzési lehetőséget kínál a hallgatók számára az élelmiszer-létrehozás terén, hogy képesek legyenek teljes mértékben képesek legyenek hozzájárulni az iparághoz. Ez jelentős értéket és presztízset hordoz világszerte a munkáltatókkal szemben. Hasznos lehet azoknak is, akik a sajátos kulináris vagy vendéglátóipari üzletük megnyitásakor tervezik a szükséges szakismereteket. A megfelelő képesítéssel rendelkező diákok a második évben jelentkezhetnek be a programba. Ez az elsőéves program bemutatja a potenciális diákokat az élelmiszer- és élelmiszertermelés csodálatos világába. Alapvető élelmiszertermelési technikákat tanít, és lehetővé teszi a diákok számára, hogy megértsék, mi az igény, hogy az iparág jövőbeli culináriusokat igényel. Ez az alappálya előkészíti a hallgatót az első szakmai gyakorlatra egy kereskedelmi konyhában, és lehetővé teszi számára, hogy fejlessze a bizalmat, a csapatmunka képességet, a tudást és a készségeket, hogy túlélje a nagy, teljesen működő konyhában.
Tanfolyam tartalom
KÓD |
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Kulináris készségek
- Belleville, Kanada
- Toronto, Kanada + 1 több
Sütő- és cukrászművészeti vezetői diploma
- Toronto, Kanada
Kulináris menedzsment – Táplálkozás szakos diploma
- Toronto, Kanada