Keystone logo
© BIMM University
Barking & Dagenham College

Barking & Dagenham College

Barking & Dagenham College

Bevezetés

Egy igazán nagy kollégium - szenvedélyes a sikerről


Ha megosztod a sikert a sikerhez, akkor a megfelelő helyen és jó társaságban vagy. Évente több mint 12 ezer diák, minden korosztályból, úgy dönt, hogy tanulmányoz velünk, mert azt is szeretnék sikerülni.


Akár a maga főnöke vagy a globális üzleti tevékenység, a promóció biztosítása, vagy az első állásajánlat a Traineeship vagy a gyakornoki programon keresztül, akkor előnyös az olyan iparági szabványos képzési központok és létesítmények, amelyek London egyik legjobbjai közé tartoznak.

Ön élvezni fogja a magas színvonalú műszaki és szakmai képzést, amely kifejleszteni fogja a szükséges készségeket, hogy elviszi az egyetemre, egyenesen a munkába, vagy hogy a karrierjét a következő szintre. Mi mindent megteszünk azzal, hogy olyan díjnyertes támogatást nyújtunk Önnek, amelyet a kormány felügyelői (Ofsted) "kiemelkedőnek" nevezett.


Miért Barking?

Nem csak kvalifikációt nyújtunk, hanem karrierjükre is. A munkáltatókkal szorosan együttműködve szabjuk meg a képzésedet, hogy minden sikeres karrierhez szükséges készségeket biztosítsunk. Ezt valódi munkalehetőségekkel, mesterkurzusokkal, készségversenyekkel és interakcióval érhetjük el a felső vállalatok képviselőivel.

Javasoljuk, hogy látogassa meg a kollégiumot, vagy jöjjön az egyik nyitott napunkhoz:

  • Tekintse meg fantasztikus technikai felszereltségünket.
  • Ismerje meg magasan képzett, tehetséges munkatársainkat.
  • Tekintse meg azokat a helyszíni kereskedelmi vállalkozásokat, amelyek tanulóinknak valódi munkalehetőségeket nyújtanak.
  • Szerezd meg az összes szükséges információt az Advice Street-en.
  • Járjon el egy ajánlattal.


Bátran várjuk Önt Barkingban

"Inspiráló innováció - kialakuló karrier"


Országos díjnyertes hírnév

2018: Kreatív

Corporate Office building in Canary Wharf, London

Helyszínek

  • Dagenham

    Dagenham Rd, RM7 0XU, Dagenham

Kérdések