Keystone logo
Basingstoke College Of Technology (BCoT)

Basingstoke College Of Technology (BCoT)

Basingstoke College Of Technology (BCoT)

Bevezetés

Ha fontolóra veszi a következő lépését az iskola vagy főiskola elhagyása után, vagy el akarja érni a karrierjét, a Basingstoke Műszaki Főiskola ( BCoT ) megígéri, hogy készségeket és önbizalmat ad a sikerhez.

Célunk, hogy egy másik, vonzóbb megközelítést nyújtsunk a legújabb technológiát alkalmazó tanításhoz és tanuláshoz. Míg több „gyakorlati”, biztos lehet benne, hogy a továbbjutás és a tanulmányi eredmények még mindig lehetségesek. Diákjaink 97% -a egyetemre, foglalkoztatásra vagy továbbtanulásra jut.

Mi is az egyik legnagyobb tanulószerződéses szolgáltató vagyunk a régióban, és a 3. szintű eredményünk egy szinten van a környék legjobb főiskoláival. Ez az ipari szakemberek által kínált szakértői oktatással, a legmodernebb létesítményekkel, az iparági elhelyezkedési lehetőségekkel és a páratlan munkáltatói kapcsolatokkal együtt biztosítja, hogy tapasztalata pozitív és élvezetes legyen.

Nagyon büszke vagyok minden hallgatónkra, az elértekre és az általunk kínált boldog és támogató környezetre. Annyit kérek, hogy keményen dolgozzon, csatlakozzon a főiskolai élethez, és adjon neki mindent.

Helyszínek

Helyszínek
  • Worting Road, RG21 8TN, Basingstoke

Kérdések