Keystone logo
© BIMM University
Bayswater College

Bayswater College

Bayswater College

Bevezetés

Egy kaland az oktatáson keresztül

Üdvözöljük a Bayswater College , amelyet 1973-ban alapítottak. Az élet minden szakaszában az oktatáson keresztül vonzó élményeket kínálunk. Akár iskolában, akár egyetemben vagy, álláskeresésben, szakképzettségben vagy nyugdíjasban, tanfolyamaink segítenek a karrierjének fejlesztésében és az életének javításában.

A Bayswater College kalandok, az oktatás és a formális képesítések révén több mint 45 éve nyújt értékelhető tapasztalatokat a globális polgároknak.

Üzenet az alapítóktól:

Bayswater Oktatást hoztunk létre, mert tudjuk, hogy az oktatás és az utazás az élet legnagyobb kalandjai. Küldetésünk, hogy inspiráljunk és oktassunk a gyönyörű, modern tantermekben, és kiterjed a világ minden tájára kiterjedő közösségekre és kultúrákra.

Platformot biztosítunk az utazás, szállás, osztályok és tevékenységi programok hatékony tanulásához, és strukturált útmutatást nyújtunk az utazás során. Mi is szeretnénk kiterjeszteni küldetésünket a határainkon túl, így amikor belépsz velünk, ugyanazt az oktatást ajánljuk egy hátrányos helyzetű személynek.

James Herbertson és Stephan Roussounis

Idővonal:

2017

 • Bayswater Oktatás alapított

2018

 • Az LSC Stanton, egy londoni két főiskola 2015-ben létrehozott főiskolájának felvásárlása Londonban.

2019

 • A Bayswater College London elindítása

117334_Pano_2110_2113-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Bayswater College

A globális polgárok számára

 • A határainkon túlra nézünk; új kultúrákat ölelünk fel, és gazdagabbak vagyunk. Hozzáférést biztosítunk az oktatáshoz London szívétől a világ többi részéhez. Mindannyian szívesen látjuk.

Útmutató

 • Az utazás minden lépésében gondoskodunk a kis dolgokról. A beiratkozástól a diploma megszerzéséig szeretnénk tudni, hogy mindig van valaki, aki segít.

Diákoknak

 • Mindent megteszünk a diákok sikeréhez és biztonságához. Tudjuk, hogy a bizalom a tanulás alapvető eszköze, és azért van, hogy ösztönözze ezt a bizalmat. Fókuszunk a jó dolgokra koncentrál.

A komoly szórakozásért

 • Az Ön általános tapasztalata fontos számunkra, és tudjuk, hogy a szórakozás a kaland nagy része. Célunk, hogy bemutassuk Önöket a hasonló gondolkodású embereknek, hogy a barátságok a mi örökségünk.

Üzleti jó

 • Az emberek életének megváltoztatásához szükséges készségeket biztosítjuk. Minden tanuló számára tanítunk egy másik hátrányos helyzetű hátteret. A határokon túli osztályokat biztosítunk, és az oktatás iránti elkötelezettségünket olyan régiókra terjesztjük, ahol a leginkább szükségük van.

Ránézésre

 • 15 Tanterem
 • 4 hallgatói társalgó
 • 65 "Interaktív TV-k
 • 5 perc a Hyde Parktól

Tanfolyamok

Bayswater College számos olyan kurzust kínál, amely segít javítani kommunikációs készségeit, vagy speciális szakértelemre van szükség a karrierjéhez. A tanáraink szenvedélyesen foglalkoznak azzal, amit csinálnak, törődnek a fejlődésével, és biztosítják, hogy megfeleljenek a céljainak.

Támogató csapatunk azért van, hogy megbizonyosodjon róla, hogy az osztályon kívüli életed a lehető legjobban megfelel.

Itt vagyunk, hogy segítsünk és tanácsot adjunk, boldogságod a sikerünk mércéje.

117332_Pano_1770_1775-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Oktatás a jóért

Tudjuk, hogy az oktatás révén lehetőségeket tudunk biztosítani azoknak, akiknek szüksége van rájuk. Ezért elkötelezettek vagyunk egy olyan üzleti modell mellett, amely az embereket a nyereség elé állítja.

Az oktatás kulcsot ad az embereknek a világhoz. Küldetésünk az, hogy mindenki számára nyílt ajtókat nyissunk, és felfedezzük a felfedezők egy generációját.

Amit csinálunk:

Minden tanuló számára tanítunk egy másik hátrányos helyzetű hátteret. Egy-egy-egy alapon. Adományozunk időt, szakismereteket és forrásokat a gyermekek és jótékonysági szervezetek támogatására diákjaink hazájában.

Hangjaink segítségével aktívan részt veszünk az értékeinkhez igazodó okokon. Rendezvényprogramjaink közé tartoznak a nemzetközi jótékonysági szervezetek hangszórói, adománygyűjtő tevékenységek és részvétel olyan eseményeken, mint a Nemzetközi Nőnap vagy a Menekült Hét.

Nem vagyunk passzív intézmények, és arra ösztönözzük diákjainkat, hogy vegyenek részt mind a jó előmozdítás, mind a nyelvbe merítés módjaként.

Miért csináljuk:

A tanulás lehetősége nem korlátozódhat azokra, akik megengedhetik magukat. Az angol nyelv mint idegen nyelv tanulmányozása világszerte egyedülálló és magával ragadó élmény, amely bizalmat teremt és jobb munkahelyi kilátásokat kínál. Ezek a lehetőségek azonban egyszerűen nem érhetők el mindenki számára. Küldetésünk, hogy a fiatalok és hátrányos helyzetű emberek számára lehetőséget biztosítsunk arra, hogy megtanulják az alapvető készségeket, amelyek gazdagítják életüket, gazdasági helyzetüktől függetlenül. Szeretnénk inspirálni a felfedezők következő generációját, bárhol is vannak.

Ahogy mi csináljuk:

Együttműködünk olyan szervezetekkel, amelyek megosztják és támogatják misszióinkat az oktatás biztosítására, ahol a leginkább szükség van rá. Elkötelezzük a pénzeszközöket, amelyek egyébként profitot jelentenek.

Minden héten, amikor diákok tanulnak velünk, hetente adunk adományokat az országukból vagy régiójukból. Használjuk a meglévő helyi jótékonysági szervezeteket, és adunk adományozót egy tanárnak vagy az osztályok megfelelő finanszírozásának.

117333_Pano_1725_1731-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Helyszínek

 • London

  Bayswater College, 167 Queensway, W2 4SB, London

  • Liverpool

   Liverpool, Egyesült Királyság

   • Brighton and Hove

    Brighton and Hove, Egyesült Királyság

    • Bournemouth

     Bournemouth, Egyesült Királyság

     • Paris

      Paris, Franciaország

      • Vancouver

       Vancouver, Kanada

       • Calgary

        Calgary, Kanada

        • Cape Town

         Cape Town, Dél-afrikai Köztársaság

         • Toronto

          Toronto, Kanada

          • Nicosia

           Nicosia, Ciprus

           • Limassol

            Limassol, Ciprus

            Kérdések