Keystone logo
Bifröst University

Bifröst University

Bifröst University

Bevezetés

Üdvözöljük Bifröst Egyetem

Bifröst Egyetem ben alakult Reykjavík 1918 mintájára Ruskin College. 1955-ben az iskola költözött 110km északra a főváros. Bifröst Egyetem az Csak Liberal Arts egyetem az országban. Ezt akkreditált egyetemi, 1988-ban először csak az üzleti életben, végül kínál fok törvény 2002 és Társadalomtudományi 2005 óta.

Bifröst Egyetem egy magán, önkormányzó, non-profit intézmény, amely megkapja mintegy 40% -a származik az izlandi állam, 40% -tól tandíj 20% -a pedig egyéb forrásokból. Öregdiák között számos neves vállalkozók és vezetők izlandi üzleti és politikai, köztük a miniszterelnök az ország.

Bifröst Egyetem is kínál egyéves pre-egyetemi szintű előkészítő tanulmányi program a diákok hiányzik a teljes egyetemi felvételi képesítés, valamint a különböző életen át tartó tanulás program, többek között a sikeres programok a kiskereskedelmi menedzsment, a turizmus és az egyik ember dolgozik a helyi kormányzat. Sok egyetemi hallgatók eltölteni egy vagy több szempontból külföldön partner egyetemek Amerikában, Ázsiában és a kontinentális Európában.

Bifröst Egyetem Aktív tagja az izlandi és a nemzetközi kutatói közösségek és büszke felvételi kari széles körű kutatási profillal a társadalomtudományokban. Az egyetem ad otthont számos független kutatási központok, például Európai Tanulmányok Központja, Centre for Retail Tanulmányok és Kutatások Központja Kulturális Szervezőiroda. Bifröst vezetett számos kutatási projekt által finanszírozott izlandi Kutatási Tanács mellett a projektek az EK által finanszírozott kutatási keretprogram. Bifröst is is részt vett számos akadémiai hálózatokat a COST és az Erasmus program, valamint az Északi Periféria programot.

Bifröst Egyetem Oktatási feltételek

Ez az egyetem politika kimagasló oktatás, amely lehetővé teszi a hallgatók szerezzenek széleskörű ismeretek tanulmányi területen, növeli a nyitottság, és erősíti a kreativitást. Hangsúlyt fektetnek a támogatása a diákok azon képességét, hogy elfogadják és gyakorolják szakmai módszerek alkalmazása elméletek és koncepciók a hozzárendelés megoldásokat, és egyre inkább képesek megoldani a gyakorlati kihívásokra. Így az egyetem célja, hogy a hallgatók a lehető legjobb felkészülés részt vegyenek a demokratikus társadalomban és a gazdaságban, illetve a további vizsgálatokhoz. Bifröst Egyetem teljesíti a készített tanulmányok a tudományágak, amelyek az egyetem akkreditálása megtörtént.

Miért érdemes Bifröst Egyetem?

Kis campus egyetem egy elkötelezettség a tudományos innováció Kiváló tanárok, a személyes figyelem és a gyakori feladatok Kiváló tanulmányi és oktatási lehetőségek Garantált on-campus ház minden diák számára

Helyszínek

  • Borgarnes

    Bifröst, 311, , Borgarnes

Kérdések