Keystone logo
Binary University College

Binary University College

Binary University College

Bevezetés

A Felsőoktatási Minisztérium (MOHE) által 5 csillagos (kiváló) egyetemnek minősített MALAYSIA Binary University az egyik legmegalapozottabb és legelismertebb vezetői, informatikai és vállalkozói képzési egyetem Ázsiában. Az egyetem kiváló programokat kínál PhD, Master és Bachelor szinten, amelyeket nemzetközileg elismert a CommonWealth Egyetemek Szövetsége (ACU, Egyesült Királyság), az Egyetemek Nemzetközi Szövetsége (IAU, Franciaország), a NARIC (Egyesült Királyság) és a Malajziai Minősítési Hatóság (MQA). .

Az egyetem emellett nagy hangsúlyt fektet a kutatásra, és külön kutatóközpontokat rendelt a szociális vállalkozással, az IKT Kiválósági Központtal, a nők vezetésével, az üzleti vállalkozással és a fejlett menedzsmenttel.

Ambiciózus emberek a világ minden tájáról, akik szomjaznak a legújabb gondolkodásmódra az üzleti életben, az informatikában vagy a vállalkozói szellemben, már közel 32 éve pártfogolják az egyetemet, mert ez az egyetlen CSAK az az egyetem, amely átalakítja diplomáját ipari szakembergé és széleskörű vállalkozói készségeket nyújt átfogó vállalkozói ökoszisztémája. Az egyetem 96% -os diplomás foglalkoztathatósági rátája (forrás: MOHE Tracer Study), amely az országban a legmagasabb, az ISP előnyeiről és a vállalkozói készségekről szól, amelyeket minden diplomájában megszerez.

Helyszínek

  • Puchong

    Persiaran Puchong Jaya Selatan, 47100, Puchong

    Kérdések