Keystone logo
Binghamton University, State University of New York Írástanulmányok (minor)
Binghamton University, State University of New York

Írástanulmányok (minor)

Binghamton, Amerikai Egyesült Államok

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

May 2024

USD 7070 *

Az egyetemen

* New York állam lakosainak | államon kívüli lakosok és nemzetközi lakosok számára - 26 160 dollár

Bevezetés

A Writing Studies minor olyan hallgatók otthona, akik hisznek abban, hogy az írás személyes, szakmai és tanulmányi sikereik szerves része lehet. A Writing Studies egy kutatáson alapuló, interdiszciplináris terület, amely magában foglalja a digitális média, a szakmai és technikai írás, a tudományos, civil és kulturális retorika, valamint az íráspedagógia elméletét és gyakorlatát.

A mellékszakot úgy alakítottuk ki, hogy az írástudományi kurzusai kiegészítsék a szakot. Reméljük, hogy a digitális média iránt érdeklődő történelemhallgató, a tudományos újságírás iránt érdeklődő kémia szakos hallgató vagy a marketing vagy érdekképviselet iránt érdeklődő angol szakos hallgató talál olyan kurzusokat, amelyek segítenek feltárni az írás szerepét a karrierjében. A professzionális írásról, a platformokon átívelő írásról és a civil írásról szóló kurzusaink lehetővé teszik, hogy felfedezze, hogyan lehet az írás hatékony eszköz a szakmai és kreatív életében.

Ha többet szeretne megtudni kurzusainkról, kérjük, tekintse meg alább az alapkurzusainkat és a más részlegektől elfogadott tanfolyamainkat.

Ösztöndíjak és finanszírozás

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések