Keystone logo
© BIMM University
Birmingham City University International College

Birmingham City University International College

Birmingham City University International College

Bevezetés

Miért a BCUIC és a Birmingham City University?

Biztonság

Minden egyetemi épületnek van külön biztonsági pultja, és az épületekbe csak a jelvénytulajdonosok - nevezetesen az egyetemi személyzet és a hallgatók - beléphetnek.

Tanulói szolgáltatások

A BCUIC-nek saját Student Services csapata van, amely biztosítja minden egyes hallgató jólétét. A csoport minden félév elején szervezi a tájékozódást és a beiratkozást, valamint szükség esetén támogatást nyújt fogyatékossággal és tanulási támogatással. A csoport minden szemeszterben számos társadalmi tevékenységet szervez, hogy segítse a hallgatókat a betelepülésben és a barátok kialakításában.

Fiának vagy lányának az az előnye is, hogy belép az Egyetem Ask Deskjébe, amely támogatást és tanácsot kínál a hallgatóknak pénzügyi, egészségügyi és jóléti, valamint vízum- és bevándorlási kérdésekben. Mind a BCUIC-ban, mind a Birmingham City University-ben a hallgatók jóléte prioritást élvez. mentatdgt / Pexels

A SIJ program

A BCUIC egy speciális programmal rendelkezik a hallgatók előrehaladásának nyomon követése érdekében. Ha egy hallgató részvétele a szükséges 85% alá esik, vagy ha számtalan egymást követő távolléte van, a hallgatói szolgálatot figyelmeztetik és az aggodalomra habozás nélkül kerül sor.

Az akadémiai támogatást számos folyamat biztosítja, beleértve egy-egy találkozót és egyéni tanulási terveket (ILP), és az egyetemi sikeresség esélyeit tovább növeli a BCUIC kötelező interaktív tanulási készségei és kommunikációja (ILSC) modulja. Ez a modul, beépítve minden BCUIC Pathway programba, az összes egyetemi képességre összpontosít, amelyre az Egyesült Királyság egyetemeiben szükség van - ideértve az időgazdálkodást, a nyilvános beszédet, a megfelelő kutatást és a referenciákat.

Karrier eredmények

A Birmingham City University jelenleg az Egyesült Királyságban a foglalkoztathatóság szempontjából a 7. helyen áll, és a hallgatók 97% -a foglalkoztatást vagy további tanulmányokat folytat a befejezésétől számított hat hónapon belül.

A képzések többsége foglalkoztatási lehetőségeket foglal magában, és az Egyetem Graduate nevű foglalkoztathatósági rendszert is működtet. Ez egy díjprogram, amely rögzíti a hallgatók tantervi tevékenységeit, és lehetővé teszi számukra a bronz, ezüst és arany szint elérését. Ez a rendszer a kezdetektől kezdve minden fokozatba be van ágyazva, így a fia vagy lánya a BCUIC első napjától kezdve elkezdheti szakmai profiljának fejlesztését. A Birmingham City University tovább folytatja karrier támogatást legfeljebb három évig, miután a hallgatók diplomát szerveztek.

Ez magában foglalja a karrier-tanácsadókkal folytatott konzultációkat és az online e-tanácsadási szolgáltatáshoz való hozzáférést.

Képzett oktatók

Az egyetem 1700 akadémiai személyzetének többsége gyakorló szakember és vezető szakértő az ágazatában. A fiad vagy a lányod első kézből naprakész ismereteket kap a közvetlen ismeretektől - függetlenül attól, hogy egészségtudományt, számítástechnikát, üzletet, mérnököt vagy művészetet tanulnak.

Ez a szintű szakértelem tükröződik a BCUIC oktatói csapatában, akik a szakmáikban egyaránt képzettek.

A BCUIC Ügyvédi Alapítvány programját részben Karen Parker, gyakorló ügyvéd látja el; Művészeti és Design programjainkat Kathryn Marchbank ékszerész készíti, aki korábban előadásokat tartott a híres Ékszeriskola területén.

Elismert szabványok

A BCUIC büszke volt arra, hogy 2018 áprilisában megkapta a „dicséretes” jelentést a Felsőoktatási Minőségbiztosítási Ügynökségtől (QAA), és a Birmingham City University „ezüst” státuszt kapott az oktatás minőségéért a Kormány Oktatási Kiválósági Keretrendszerében (TEF) 2017. június.

BCUIC, University House, belvárosi campus

Nemzetközi hallgató a Vimeo Navitason, a Birmingham City University-n.

A BCUIC egyetemi házban található, az egyetem belvárosi campusán.

A University House hallgatója sétatávolságra van az egyetem fő campusától. Ez azt jelenti, hogy jól integrálódik a középiskolai hallgatókhoz, és könnyedén hozzáférhet a legkorszerűbb eszközökhöz - ideértve a több mint 135 millió forrásból álló könyvtárat is.

Az University House optimális elhelyezkedése azt is jelenti, hogy csak egy rövid távolságra lesz néhány Birmingham fő látnivalótól - például a Bullring bevásárlóközponttól és az Selfridges-től, valamint a New Street vasútállomáson található nemzeti vasúti szolgáltatástól.

Helyszínek

  • Birmingham

    Bartholomew Row,15, B5 5JU, Birmingham

Kérdések