Keystone logo
© BIMM University
Brockenhurst College

Brockenhurst College

Brockenhurst College

Bevezetés

Üdvözöljük az egyik legjobb egyetemen az Egyesült Királyságban

Üdvözöljük a Borz, egy barátságos, magas színvonalú főiskola 27 hektáros campus a gyönyörűben New Forest Nemzeti Park.

Országosan elismert a kiválóság és az innováció a továbbképzésben, Brockenhurst egy Beacon Főiskola, amely évente mintegy 3000 hatodik formájú diákot vonzott az egész régióból, valamint nemzetközi diákok keverékét a világ minden tájáról.

Tavaly nemzetközi diákjaink 57% -a haladt el az elit Russell Group egyetemeken, és 2015-ben három nemzetközi diákunk helyet szerzett Cambridge-ben. Ezenkívül nemzetközi diákjaink 85% -a haladta meg az Egyesült Királyság 50 legmagasabb rangú egyetemét.

Üdvözöljük a diákokat a világ minden tájáról, hogy tanulmányozzanak velünk, több mint 30 nemzetiség képviseltette a közel 130 nemzetközi diák.

Brockenhurst Főiskola kiváló akadémiai hírnevet folytat, és elkötelezett a legmagasabb színvonalú oktatás biztosítása mellett. Hisszük, hogy sikereink kulcsa a tanulás iránti szenvedélyünk és az egyes hallgatók iránti elkötelezettségünk, függetlenül attól, hogy velük együtt tanulmányozzák, és milyen színpadon vannak az életben. A rendelkezésünk egy barátságos, inkluzív és ösztönző környezetben valósul meg, ahol mindenki bátorítja és képes arra, hogy teljesítse lehetőségeit és megvalósítsa törekvéseit.

Mi vagyunk az első választás hatodik formája több mint 3000 iskolai lemorzsolódásban a régióban; sikereiket bizonyítják, mivel haladnak a felsőoktatásban és számos pályán, helyi, országos és nemzetközi szinten. Diákjaink következetesen magas eredményei és a legmagasabb egyetemeken való előrehaladás tanúskodik a tudományos kiválóságunkon.

Helyszínek

  • Brockenhurst

    Lyndhurst Road , SO42 7ZE, Brockenhurst

Kérdések