Keystone logo
Callywith College

Callywith College

Callywith College

Bevezetés

A Callywith Főiskola az ország egyik legjobb 16 utáni főiskolája, ezt az Ofsted is elismerte , amely kiemelkedő státuszt adott nekünk 2020 januárjában tett felülvizsgálatunkat követően.

A Főiskolát az Ofsted Outstanding Truro és a Penwith College együttműködésével hozták létre, hogy 16–19 éves diákokat szolgáljon észak- és kelet-Cornwallból. A Callywith College 2016 februárjában kapta meg az indulást , amelyet Free School finanszíroztak. A Főiskola kiemelkedő Truro és Penwith Főiskolai tapasztalatokat nyújt Bodmin, valamint Cornwall északi és keleti részén élő fiatalok számára.

Kiváló státuszunk nagy büszkeséget jelent, de mit jelent Önnek? Az Ofsted felügyelői jelentés megjegyzései betekintést engednek abba, hogy miért boldogulnak diákjaink a velünk töltött idő alatt, és hogyan lesz a legjobb esélye a céljainak elérésére, amikor a Callywith College-t választja .

Az Ofsted ellenőrök csak néhány megjegyzést tartalmaznak:

A hallgatók elsöprő pozitívan viszonyulnak az egyetemi élet minden aspektusához. Kiváltságosnak érzik magukat, hogy Callywith hallgatói lehessenek, és rendkívül büszkék arra, hogy a College közösség tagjai lehetnek.

Virágzó támogató közösség és befogadó kultúra, ahol a személyzet folyamatosan emlékezteti a hallgatókat képességeikre és értékükre. A diákok nagyon biztonságban érzik magukat és megbecsülik őket.

A hallgatók inspirálva vannak a jól teljesítéshez, mert a személyzet nagy tisztelettel bánik velük.

A hallgatók, beleértve a hátrányos helyzetűeket is, jelentős előrelépést mutatnak személyes és társadalmi készségeik fejlesztésében.

Azok a hallgatók, akik csatlakoznak a főiskolához, továbbra is részt vesznek programjaikban . Jól vagy kiemelkedően haladnak tantervük és személyes céljaik elérésében, valamint képesítéseik elérésében.

A Callywith gondosan megtervezett tudományos és szakképzési programok széles skáláját, valamint magas színvonalú oktatást, értékelést és támogatást nyújt.

A tanárok rajonganak az általuk tanított tárgyakért. Kiváló tantárgyi ismeretekkel és szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

A Callywith College 2017. szeptemberi megnyitása óta a vezetők, a vezetők és a személyzet fáradhatatlanul azon munkálkodik, hogy mindenki számára magas elvárásokkal járó kultúrát teremtsen.

A Callywith rendkívül befogadó jellegű, a személyzet és számos külső ügynökség rendkívül hatékony kiegészítő támogatással segíti a SEND, magas igényű és hátrányos helyzetű háttérrel rendelkező diákokat tanulmányaik folytatásában, önállóbbá válásában és társaikkal összhangban történő előrehaladásban.

A kormányzóknak, vezetőknek és vezetőknek világos és ambiciózus elképzeléseik vannak a kollégiumról. Olyan tantervet dolgoztak ki, amely felveti tanulóinak törekvéseit és eredményeit, és javítja az Egyesült Királyság egyik legszegényebb régiójában élő fiatalok életlehetőségeit.

Helyszínek

geopoint
  • College Way, TR1 3XX, Truro

Kérdések