Keystone logo
Cambrian College

Cambrian College

Cambrian College

Bevezetés

Rólunk

1967 óta Cambrian College az észak-ontariói vezető poszt-intézmény.

Kollégiumunk élénk közössége több mint 11 000 tanulótól, több mint 4100 hallgatóval 80 teljes munkaidős programban, és több mint 7000 hallgatója közel 900 részmunkaidős kurzusban és programban három kampuszhelyen Észak-Ontario-ban: Sudbury, Espanola és Little Current / Manitoulin-sziget.

Fedezze fel azokat a szolgáltatásokat és létesítményeket, amelyeket a diákok támogatására kínál, és felkészíti őket a mai versenyképes munkahelyek sikerére.

Fedezze fel mindent, amit kínálnunk kell, és nézze meg Cambrian-t.

Stratégiai terv

Az új ötéves stratégiai tervünk arra irányul, hogy meghatározzuk a kambriumot a megkülönböztetés kollégiumaként, amely egyesíti a jövő generációit. Elképzelésünk az, hogy elképzeljük a lehetetlenséget, hogy inspiráljuk egymást, és újítsuk meg azokat a módszereket, amiket még nem tudtunk teljesen feltárni.

A tanulási tapasztalatok átalakítására koncentrálunk, hogy folyamatos hozzáférést biztosítsunk a rugalmas és testreszabható tanulási tapasztalatokhoz. Mi motiváltak vagyunk arra, hogy fokozzuk a tanulói élményt, és támogassuk a támogató tanulási közösségben az együttműködés hatalmát.

Tervezés és intézményi kutatás

A kollégium tervezési és intézményi kutatócsoportja vezető szerepet és támogatást nyújt a kutatás, a tervezés, a hallgatói tanulási eredmények és a minőségbiztosítás területén, hogy támogassa az Akadémia küldetését, hatékonyságát és a diákok sikerét.

Különleges funkciók:

 • Akadémiai tervezési támogatás és eredmények értékelése
 • Kormányzati jelentések (többéves elszámoltathatósági megállapodás, stratégiai mandátumszerződés, főiskolai üzleti terv, főiskolai éves terv, kulcsfontosságú teljesítménymutatók)
 • Minőségbiztosítási auditok és menedzsment
 • Felmérés-fejlesztés, megkönnyítés, elemzés és jelentéskészítés
 • A beiratkozási tervezés és előrejelzés támogatása
 • Új programtervezés / fejlesztés.
 • Programmenedzsment folyamatok
 • Teljesítménymutatók fejlesztése, nyomon követése és elemzése (főiskolai eredménymutató, osztott és program eredménymutatók)
 • Az egyetemek közötti összehasonlítások és a teljesítményértékelés
 • Környezeti vizsgálatok és piaci elemzések
 • Kutatás, adatelemzés és jelentéskészítés
 • A pályázat felülvizsgálata és fejlesztése az alapok megszerzéséhez
 • Közösségi tájékoztatás és munkaerő-piaci elemzés

Kameriai kutatási etika

Cambrian College előmozdítja és megkönnyíti a Kollégium közösségében végzett kutatások használatát, hogy hozzájáruljon a tudás fejlesztéséhez és alkalmazásához, kritikusan megvizsgálja a gyakorlatokat és az oktatáshoz kapcsolódó ismeretek egyesítésével, valamint a szakmai gyakorlat előmozdításával. A Főiskola elkötelezett amellett, hogy minden kutatás megfeleljen a legmagasabb tudományos és etikai normáknak.

A kiválóság ünneplése

A Cambrian College kiválóságot ünnepeljük. A Cambriannak számos rangos díjazása van, amelyek tiszteletben tartják a diákokat, az öregdiákokat és a személyzetet, akik az iskolánk által kínált legjobbakat képviselik. Ezeket a díjakat azoknak adják, akik büszkén felkelnek a csúcsra, és szolgálják a kambodzsai közösséget, valamint a közösségeket, ahol élnek.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

 • Sudbury

  1400 Barrydowne Road Sudbury, , Sudbury

Kérdések