Keystone logo
Camden County College (CCC)

Camden County College (CCC)

Camden County College (CCC)

Bevezetés

A Camden County College New Jersey és a környező régió legnagyobb, legátfogóbb közösségi főiskolája. Ez alapvető erőforrás az oktatás, a munkaerő-képzés és a kulturális események számára, és 1965 óta engedélyezi New Jersey államban. Az Akadémia küldetése akkor kezdődött, amikor 1967 elején megvásárolták a Megváltó Anya Szemináriumot. ősszel, a Camden megyei főiskolai hallgatók első osztálya elkezdte kurzusokat tartani a Blackwood Campuson, az első érettségi osztály pedig 1969 volt.

Ma az akadémia két campusában, Blackwoodban és Camdenban, valamint a Cherry Hillben és más oktatási helyszíneken egyaránt megtalálják a közös küldetést, az elérhető, megfizethető felsőoktatás és a foglalkozási képzés biztosítását. Az egyetem jelenléte Camden városában 1969-ben kezdődött, és 1991-ben teljes campus státuszt kapott. Ma a Camden City Campus társult végzettségű tanulmányok és munkaerő-képzés révén segíti Camden város és Camden megye gazdasági fejlődését.

2011-ben a CCC átvette a Lakelandi Camden megyei Regionális Sürgősségi Képzési Központ (RETC) igazgatását, amelyben a Camden megyei Tűzoltási Akadémia és a Camden megyei Rendőrakadémia működik. Ugyanebben az évben a Sicklerville-ben a Camden megyei Technikai Intézetben kínált felnőttképzés a Főiskola felügyelete alatt állt. A Camden Megyei Főiskola Cherry Hill helyszíne 2000-ben nyílt meg a Főiskola, a Cherry Hill Township és a William G. Rohrer Jótékonysági Alapítvány közötti egyedülálló állami / magán partnerség eredményeként.

A Főiskola arra törekszik, hogy aktívan biztosítson olyan középfokú oktatást, amely jövedelemszerző foglalkoztatást eredményez Camden megye lakosságának és a környező közösségnek. Az Egyesült Államok Oktatási Minisztériumának legfrissebb tanulmányai azt mutatták, hogy a CCC az ország 50 legfontosabb főiskolája között szerepel az oktatást végző társult diplomák között, és az afrikai-amerikai hallgatók által befejezett társult diplomák top 100 között. A Főiskola évente több mint 17 000 hitel hallgatót vesz fel több mint 100 fokos és képesítési programban, és országosan elismerten a fejlett technológiai programok vezetője. A Főiskola létfontosságú erőforrás a transzfer oktatásban, az üzleti és ipari vállalkozások testreszabott képzésében, valamint a közösségi alapú kulturális művészetekben.

A Főiskola fenntartja a legalacsonyabb tandíjat az államban fiskális gazdálkodás és vállalkozói partnerségek révén. Erős stratégiai tervezés irányításával az adminisztráció, a kar és a személyzet arra törekszik, hogy olyan programokat és szolgáltatásokat biztosítson, amelyek biztosítják a hallgatók sikerét.

Helyszínek

 • Camden

  North Broadway,200, 08102, Camden

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések