Keystone logo
Canadian College

Canadian College

Canadian College

Bevezetés

A Vancouver belvárosának központjában található Canadian College az Alberni utcában, divatos kiskereskedők, legjobb éttermek és híres szállodák mellett található. Campusunk 28 tantermet foglal magában, na! étterem, irodák és napfényes tetőterasz. Sétatávolságra van egy egyetemi diákotthonunk is.

Épület

A tantermek a 2., 3. és 4. emeleten találhatók, a 4. emeleten irodák, az 5. emeleten pedig egy nagy tetőkert található.

Tantermek

Modern tantermeinket, amelyek mindegyike nagy sebességű internettel, a tanulók eszközeinek erőművével és nagyfelbontású képernyővel felszerelt, a tanulóközpontú tanulást segíti elő.

na! Étterem

Nagyszerű ételekkel és barátságos légkörrel, Eh! tökéletes hely enni, inni és szocializálódni óra után. Eh! kedvezményes étkezési programokat kínál a diákoknak, és minden héten ingyenes beszélgető klubot is szervez.

Irodák

A negyedik emeleten, tágas, nyitott koncepciójú irodánkban barátságos személyzetünk készséggel áll rendelkezésére, hogy segítsen Önnek tartózkodása alatt.

Tetőtéri terasz

A tetőtéri terasz nagyszerű szabadtéri hely, ahol a diákok ebédelhetnek, és számos tevékenységben vehetnek részt, például nyári grillezésen, pingpongban, jóga- és táncleckéken.

Diáklakás

A Vancouver belvárosában található diákotthon néhány háztömbnyire van a Stanley Parktól, közel számos megfizethető étteremhez és bárhoz, valamint egy rövid sétára a következő helytől Canadian College .

Helyszínek

  • Vancouver

    1050 Alberni St #450, BC V6E 1A3, Vancouver

Kérdések