Keystone logo
Carl Albert State College

Carl Albert State College

Carl Albert State College

Bevezetés

Itt világszínvonalú oktatást kínálunk a hallgatók számára megfizethető áron. Carl Albert State College Oklahoma legjobb közösségi főiskolájának választották; jelenleg a Nemzetközi Egyetemen a 11. helyen áll az érettségi aránya a közösségi főiskolák között; és a régió legkedvezőbb tandíját és díjait kínáljuk. Fő campusunk Poteau-ban található, fióktelepe Sallisaw-ban található, és 8 fokozatú és 3 tanúsító programot kínálunk teljesen online.

A poteau-i campus lakóingatlan lehetőségeket kínál azoknak a hallgatóknak, akik teljes egyetemi tapasztalatokat szeretnének szerezni, és számos campus-klubban, tevékenységben és különféle intramuralis játékokban vesznek részt. Ha nem vesz részt egy délutáni klubtalálkozón, röplabdázik a rekreációs pályán, vagy néhány extra órát vesz igénybe a Tanulmányi Erőforrás Központban - valószínű, hogy elkap egy délutáni viking játékot a sporttelepen. A viking atlétika magában foglalja a baseball, a softball, a férfi és a női terepfutás, valamint az E-Sports csapatait.

Carl Albert State College az élet minden területén élő egyéneknek ad otthont. Minden Carl Albert State College hallgatója számára, beleértve a dolgozó felnőtteket is, akik más kötelezettségeket vállalnak - nappali, esti és online tanfolyamokat kínálunk az elfoglaltságának megfelelően. Akár az egyetemen szeretne lakni, ingázik, akár online szerzi diplomáját - a Carl Albert State College hatékonyan, eredményesen és gazdaságosan elégíti ki a hallgatók igényeit. Kiváló oktatási lehetőségeket biztosítunk a hallgatók számára, függetlenül attól, hogy az érettségi után azonnal dolgozni akarnak-e, vagy tervezik-e áttérni továbbtanulási karrierjükre.

Helyszínek

  • Poteau

    South McKenna Street,1507, 74953, Poteau

    Programok

    Kérdések