Keystone logo
Carl Albert State College Szociológia Pszichológia
Carl Albert State College

Szociológia Pszichológia

Online USA

Request duration

Angol

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Itt világszínvonalú oktatást kínálunk a hallgatók számára megfizethető áron. Carl Albert State College Oklahoma legjobb közösségi főiskolájának választották; jelenleg a Nemzetközi Egyetemen a 11. helyen áll az érettségi aránya a közösségi főiskolák között; és a régió legkedvezőbb tandíját és díjait kínáljuk. Fő campusunk Poteau-ban található, fióktelepe Sallisaw-ban található, és 8 fokozatú és 3 tanúsító programot kínálunk teljesen online.

A poteau-i campus lakóingatlan lehetőségeket kínál azoknak a hallgatóknak, akik teljes egyetemi tapasztalatokat szeretnének szerezni, és számos campus-klubban, tevékenységben és különféle intramuralis játékokban vesznek részt. Ha nem vesz részt egy délutáni klubtalálkozón, röplabdázik a rekreációs pályán, vagy néhány extra órát vesz igénybe a Tanulmányi Erőforrás Központban - valószínű, hogy elkap egy délutáni viking játékot a sporttelepen. A viking atlétika magában foglalja a baseball, a softball, a férfi és a női terepfutás, valamint az E-Sports csapatait.

Carl Albert State College az élet minden területén élő egyéneknek ad otthont. Minden Carl Albert State College hallgatója számára, beleértve a dolgozó felnőtteket is, akik más kötelezettségeket vállalnak - nappali, esti és online tanfolyamokat kínálunk az elfoglaltságának megfelelően. Akár az egyetemen szeretne lakni, ingázik, akár online szerzi diplomáját - a Carl Albert State College hatékonyan, eredményesen és gazdaságosan elégíti ki a hallgatók igényeit. Kiváló oktatási lehetőségeket biztosítunk a hallgatók számára, függetlenül attól, hogy az érettségi után azonnal dolgozni akarnak-e, vagy tervezik-e áttérni továbbtanulási karrierjükre.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • BA / BSc Társadalomtudomány, Művészetek
    • London, Egyesült Királyság
  • Associate of Arts in Liberal Arts and Sciences: Társadalom- és viselkedéstudományok hangsúly
    • Santa Barbara, Amerikai Egyesült Államok
  • Társadalomtudományok
    • Oakland, Amerikai Egyesült Államok