Keystone logo
Carpigiani Gelato University

Carpigiani Gelato University

Carpigiani Gelato University

Bevezetés

Az olasz kézműves fagylalt kultúrájának elterjesztése miatt 2003-ban született Carpigiani Gelato University ma az első fagylaltiskola Olaszországban és a világon. Referenciapont a fagylaltkészítők, vállalkozók, szakácsok és cukrászok számára, szilárd és avantgárd valóság azok számára, akik meg akarják tanulni vagy elmélyíteni az olasz fagylalt művészetét.

Köszönhetően Carpigiani sokéves tapasztalatának a fagylaltkészítés technológiáinak és gépeinek területén, a Carpigiani Gelato University rendelkezésére áll a világ legnagyobb fagylaltozó laboratóriuma, ahol a hallgatók gyakorolhatják a legprofibb fagylaltokkal együtt készített receptek elkészítését. mesterek. . A fagylaltmesterek csapata a fagylaltozó szektor és azon kívül a legnagyobb szakértőkből áll. Valamennyi tanár tanterve valójában gazdag nemzeti és nemzetközi tapasztalatokban, minden ételkülönlegességben.

Évente több mint 2000 ember választja Carpigiani Gelato University tanfolyamait, különféle nyelveken: olasz, angol, francia, spanyol, német, japán és orosz. Hitelesített fagylaltmesterekből álló nemzetközi csapatnak köszönhetően több mint 4000 hallgató tanul 10 nemzetközi helyszínen.

Az évek során az iskola fontos tudományos együttműködéseket hozott létre és fejlesztett a gasztronómia területén vezető iskolákkal, intézetekkel és egyetemekkel.

Helyszínek

  • Anzola dell'Emilia

    Via Emilia,45, 40011, Anzola dell'Emilia

    Kérdések