Professzionális haladó diploma az olasz pékség művészeteiben a szálloda- és vendéglátóipar számára
CAST Alimenti
Kulcs információ
Campus helye
Brescia, Olaszország
Nyelvek
Olasz
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
8 - 12 hónapok
Pace
Teljes idő
Tandíjak
EUR 14 900 *
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
* 11,900 € -tól kezdődik
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
A péksütemény séf az étteremben és vendéglátásban
A vendéglátó-ipari és vendéglátóipari péksütemények vagy péksütemények séfje magában foglalja a hagyományos tészta szakács minden tudását és technikai készségét, ugyanakkor értelmezi és hozza létre a hagyományos laboratóriumtól teljesen különböző célú tészta művészetet: kontextusba helyezik munkájukat egy csapaton belül, szorosan együttműködve az ügyvezető szakácsral, hogy biztosítsák a vendéglátóipari szolgáltatás és a vendéglátás kiváló minőségét.
Ők felelősek minden desszertért, és nemcsak a főételek során, reggelire és a délelőtti és délutáni szünetekre. A konyhai sós tészta elkészítésével foglalkoznak, mint például friss tészta, de más sült készítmények, például sütőipari termékek. Alapvető elemek: rendkívüli figyelem a részletekre, erős esztétikai komponens a szervizelés során, a kreativitás és a transzverzitás, összehasonlítva a konyhai brigáddal, amelyben be vannak helyezve.
Napjainkban olyan professzionális figurákra van szükségünk, amelyek kifejezetten a híres szállodák és éttermek modern ügyfélkörének igényeit kielégítik, minőségi szolgáltatásokat nyújtva. CAST Alimenti , az olasz Kulináris Művészeti Iskola, amely 2019 januárjától mindig figyeli a piac szükségleteit, új, fejlett kurzust javasol, hogy reagáljon a professzionalizmus jelenlegi igényeire, amelyek egyre nagyobbak és szakosodtak.
Erősségeink
- Folyamatos gyakorlat
- A szám a tanár-diák kiváló kapcsolatát garantálja
- A legmodernebb berendezésekkel rendelkező laboratóriumok egyetlen munkaállomással
- Munkahelyzetek szimulációja
- Egyéni és csoportos munka
- Multimédiás anyagok
- Gyakorlat a kiválósági fogadó vállalatoknál
- Vezetett túrák és oktatási túrák
- Időszakos támogatás a szakma szakmai frissítésével
tartam
1. opciószám
16 hét az osztályteremben 16 hetes szakmai gyakorlat egy olasz cégben 3 napos záróvizsga.
2. opció
16 hét az osztályban + 16 hét 1. gyakorlat + 16 hét 2. gyakorlat + 4 nap záróvizsga.
A kurzus címzettje
A kurzus mindazoknak szól, akik szeretnék tökéletesíteni vagy megtanulni a tészta szakács szakmát az étteremben és vendéglátóiparban. Azt is tervezték, hogy az élelmiszer-világ szereplői számára, akik már rendelkeznek tapasztalattal a vendéglátás területén, és szeretnék kiegészíteni és bővíteni kulturális hátterüket, megtanulják a modern és a legmodernebb cukrászda készségeit. Nem feltétlenül szükséges, hogy az ágazatban korábbi tapasztalatok álljanak rendelkezésre.
A CAST Alimenti programhoz való csatlakozás jogosultsága Olaszországban
- A2-es szintűnek kell lennie az olasz nyelven (az olasz tészta jobb megértése és szélesebb munkalehetőségek megteremtése érdekében);
- Jó kommunikációs készséggel kell rendelkeznie az angol nyelven;
- Legalább 18 évesnek kell lennie;
- Nagyon motiváltnak kell lennie, hogy karriert kezdjen az élelmiszer- és italiparban;
- Szívesen tanulhat egy másik idegen nyelvet és életmódot.
Tanúsított kiadva
- Részvételi igazolás (5 csillag a legérdekesebb)
- HACCP tanúsítvány
- A munkahelyi biztonsági tanúsítvány
- A Lombardia Régió által kiállított és az egész Európában érvényes EQF (European Qualifications Framework) EQF (Európai Képesítési Keretrendszer) szakképzettségi bizonyítvány: 3
célok
- Édes és sós receptek készítése, valamint a nemzeti és nemzetközi tészta jellegzetes sült és tűzhelyes receptek, amelyek alkalmasak az éttermi és szállodai iparban.
- Hozzon létre egy desszertmenüt, az Executive Chef-szel együttműködve.
- Az összetevők minőségének független kezelése a termékszabványok fenntartása érdekében.
- A büfék bemutatásának megszervezése a termékek kiválasztásától az elkészítéséig.
A tartalom
- A klasszikus, nemzeti és nemzetközi tészta alapjai.
- A kereskedelem környezetei, gépei és eszközei: hogyan szervezzük meg a műhelyt és a munkát.
- A főzési és sós ételkészítmények alapjai.
- Éttermi desszertek: plated, a kosárban, büfé és egy adag.
- Tészta reggeli, édes és sós, svédasztalos és à la carte.
- Édes és sós termékek kávészünetek, brunchek és snackek.
- Desszertek az intoleranciákhoz és az egészséges lehetőségekhez.
- Kenyér reggelire, rántott termékek, klasszikus kenyér és különleges kenyér a vendéglátáshoz.
- Praliné, klasszikus és ínyenc édesség.
- Desszertek és négy péksütemény.
- Fagylaltok, szorbettek és fagyasztott desszertek vendéglátóipari és éttermi használatra.
- Cukor, csokoládé és kekszek díszítésére.
- Torta dekoráció a téma bemutatók, szertartások és események.
- Svédasztalos és à la carte szolgáltatás.
- A menedzsment, az élelmiszerköltség és a menürendszer vázlata: az étterem desszertmenüje.
- Érzékelő elemzés alapja, a nyersanyagok és a félkész minőségi termékek kiválasztási kritériumai.
- A munkahelyi biztonság és a szakma egészségügyi szempontjai.
Miért válassza a CAST Alimenti
- Történetünk miatt: 1997-ben született.
- Azok a nagy mesterek miatt, akik tanítják a tanteremben.
- A foglalkoztatási lehetőségek közötti kapcsolatok szilárd hálózata miatt.
- Mert mi vagyunk a világbajnokok iskolája: kiválóságot tanítunk.
- Nemzetközi presztízsünk miatt.
- A diákok 80% -a talál munkát az ágazatban, köszönhetően az iskolába látogatók számára fenntartott álláshirdetési szolgáltatásnak.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Baking and Pastry Arts
- Barrie, Kanada
Tudományos munkatárs a sütés és cukrászda területén
- Oakland, Amerikai Egyesült Államok
Tudományos munkatárs a sütés és cukrászda területén
- Riverside, Amerikai Egyesült Államok