Keystone logo
Centennial College Tanúsítvány a művészet és a tervezés alapjaiban
Centennial College

Tanúsítvány a művészet és a tervezés alapjaiban

2 Semesters

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 16 539 *

Az egyetemen

* 2 félévre nemzetközi hallgatók számára / díjak tartalmazzák az esetleges díjakat és az egészségbiztosítást az első tanulmányi évre

Bevezetés

  • Programkód: 6409
  • Iskola: Kommunikációs, Média, Művészeti és Design Iskola
  • Megbízólevél: Ontario Főiskolai Tanúsítvány
  • Program típusa: Tanúsítvány program
  • A program hossza: 1 év/ 2 félév
  • Helyszín: Meseművészeti Központ

A Művészet és tervezés alapjai program ápolja művészi tehetségét, és fejleszti kreatív, gyakorlati és vállalkozói készségeit a vizuális művészet és design terén - bármilyen szintű szakértelemmel is rendelkezik.

Gyakorló művészek és tervezők, akik segítenek a hagyományos, digitális és multimédiás kompetenciák megszerzésében, bemutatják a stúdióalapú, gyakorlati Art and Design Fundamentals tananyagot. A program célja, hogy segítsen elkészíteni a speciális programokba való belépéshez szükséges műalkotások portfólióját, és új lehetőségeket és pályaválasztási lehetőségeket nyit meg a változatos vizuális művészeti iparban.

Ebben a művészeti programban:

  • Gyakorlati expozíció a rajzolással, tervezéssel, színekkel, 3D modellezéssel és tervezéssel, vizuális kultúrával, videókészítéssel, digitális illusztrációval, fényképezéssel és gyors prototípus-készítéssel.
  • Készítsen átfogó portfóliót a műalkotásokról, miközben személyesen dolgozik a tanárokkal.

Miután befejezte a programot, készen áll arra, hogy sikeres legyen a középiskola utáni kommunikációs művészeti és formatervezési diplomák és szakok különböző területein, beleértve az animációt, a játékművészetet, a digitális vizuális effekteket, a terméktervezést, az ipari formatervezést, az építészetet, a belsőépítészetet, divattervezés, illusztráció, grafikai tervezés, digitális média művészet, művészeti irányítás, művészetmenedzsment, kreatív reklám és képzőművészet.

Belépők

Tanterv

A program eredménye

Karrierlehetőségek

Tanulói beszámolók

Az Iskoláról

Kérdések