Kulináris irányítás
Chippewa Valley Technical College
Kulcs információ
Campus helye
Online USA
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2023
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Az élelmiszer-szolgáltató ipar a térség egyik vezető munkaadója, és a CVTC új, kétéves kulináris menedzsment munkatárssal válaszol e karrier iránti igényre. A kulináris ipar karrierje kihívásokkal teli és változatos, számos előrelépési lehetőséggel. A CVTC kulináris menedzsment programja felkészíti Önt a szakács, a sous chef, az étterem vezetője, az étkeztetés vezetője vagy a pék karrierjére.
A kulináris menedzsment munkatársa felkészíti a tanulókat arra, hogy elméleti és menedzsment készségeket valósítsanak meg a professzionális ételkészítési és szolgáltatási szabványok felé egy folyamatosan igényes piacon. A hallgatók megtanulják az alapvető és haladó kulináris technikákat, az étlaptervezést, az italkezelést, az éttermi műveleteket, a táplálkozást, a vásárlást, a költségellenőrzést és az étkeztetés felügyeletét. A szükséges szakmai gyakorlat lehetővé teszi ezen készségbemutatók gyakorlását az egyetemen kívüli vendéglátási környezetben. A diplomások sok kivételes foglalkoztatási lehetőséggel rendelkeznek helyben vagy bárhol, ahol a karrierjük elviszi őket.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Kulináris menedzsment
- Belleville, Kanada
- Toronto, Kanada + 1 több
Élelmiszer- és italgazdálkodási diploma – étteremvezető
- Toronto, Kanada
Egyetemi docens vendéglátás és vendéglátás területén
- Los Angeles, Amerikai Egyesült Államok