Keystone logo
College Of Contemporary Music: Musicians Institute

College Of Contemporary Music: Musicians Institute

College Of Contemporary Music: Musicians Institute

Bevezetés

A Zenészek Intézet elkötelezett a művészi és tudományos kiválóság inspirálása mellett, miközben felkészíti a hallgatókat a zene- és szórakoztatóipar karrierjére. Az élvonalbeli oktatási kínálatunk biztosítja a zenészek és a kreatív szakemberek számára a céljaik eléréséhez szükséges információkat, készségeket és szakértelmet.

A Zenészek Intézete arra törekszik, hogy minden háttérrel rendelkező tehetséges embereket neveljen, tudatos erőfeszítésekkel a globális nyilvánosság gazdagítása érdekében, mint intézmény, amely elkötelezett a hallgatók karrierre való felkészítése iránt a változatos zene- és szórakoztatóiparban.

A Musicians Institute teljes oktatást kínál a zeneipar minden területén. A valós tapasztalatok és a dolgozó szakemberek útmutatása révén a hallgatók különféle diplomákat és bizonyítványokat szerezhetnek, miközben kihasználják a hálózati lehetőségeket a legmodernebb Los Angeles-i egyetemen. A Zenészek Intézet innovatív oktatást nyújt, amely felkészíti a hallgatókat a kortárs zeneipar kreatív és szakmai karrierjére.

Helyszínek

Helyszínek
  • 6752 Hollywood Boulevard Hollywood, CA 90028, CA 90028, Hollywood

Kérdések