Keystone logo
Constructor University Foundation Year

Constructor University Foundation Year

Constructor University Foundation Year

Bevezetés

Egy új otthon távol az otthontól

A hallgatók szeretettel hívják a campust „a buboréknak” – egy nemzetközi angol nyelvű mikrokozmosznak Európa közepén, ahol több mint 100 ország diákjaival fogsz együtt élni és tanulni. A Constructor'sban eltöltött félév után az egyetem minden szeglete egy kedves emlékhez kötődik. Legyen szó a csendes dolgozószoba sarkán lévő ülőhelyekről, ahol egy egész éjszakát keményen dolgozva, a barátaival nevetve és pizzát rendelve hajnali 3-kor.

Legyen szó a Campus Green kis dombjairól, amelyeken Ön és barátai szánkóztak le a kávézótálcákon, amikor télen leesett az első hó. Legyen az a főiskola előtti fa, ahol szerencsére felakasztod az első bolgár baráti karkötőt. Az egyetemen való élet és tanulás azt jelenti, hogy barátai hamarosan családtagnak érzik magukat, és az egyetem új otthona lesz, távol az otthonától.

Valahányszor látogató érkezik az egyetemre, lenyűgözi őket a tágas, zöld 34 hektáros campus szépsége. A campus közepén található nagy zöldfelület és a focipálya vonzza a diákokat, hogy együtt üljenek, napozzanak és sportoljanak a szabadban.

Merüljön el a sokszínűségben

A Constructor University oktatási küldetésének fontos eleme, hogy lehetővé tegyük a hallgatók számára interperszonális és interkulturális kompetenciáik fejlesztését. Az alapozó év hallgatójaként teljes mértékben kihasználhatja az osztálytermen belüli és kívüli tanulási lehetőségeket. Merüljön el az interkulturális campus környezetében, vegyen részt a különféle sporttevékenységekben, vagy legyen tagja az egyetemen található számos társadalmi, kulturális, politikai, tudományos és vállalkozói klub egyikének.

Az egyetemen található bentlakásos kollégiumok biztonságos, interaktív és inspiráló élet- és tanulási élményt kínálnak: privát szobát kap egy kétszobás lakásban, valamint közös helyiségeket és fürdőszobát osztozik egy lakótársával, aki jellemzően más nemzetiségű.

Az egyetemen belüli kávézók reggelit, ebédet és vacsorát kínálnak, és remek hely a barátokkal való találkozásra, beszélgetésre és pihenésre. Egész napos hozzáférés az egyetemen található korszerű rekreációs központhoz és a jól felszerelt tevékenységi területekhez, mint például a színházterem, a sportpályák, a táncszoba és a papírstúdió, csak az egyik előnye annak, hogy itt élünk. gyönyörű campus. A campus Bréma városközpontjának közvetlen közelében található, amely egy tengeri multikulturális és vállalkozói város Észak-Németországban.

Helyszínek

  • Bremen

    Jacobs University Bremen Campus Ring 1, 28759, Bremen

Kérdések