A művészet sütés
Cookery School at Little Portland Street
Kulcs információ
Campus helye
London, Egyesült Királyság
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Részidő
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Ha a képzelet meg, mint a következő Mary Berry akkor ez a tanfolyam az Ön számára. Ez az intenzív három napos sorozat végigvezet a legfontosabb elveket sütemények, péksütemények és a kenyér. Minden nap lesz egy könnyű reggeli frissen sült árut, mielőtt dolgozni tanulni technikákat és készségeket, felkészülni összetevők és a receptek, és főzzük változatos menüt. A végén minden osztály leülsz enni egy könnyű ebéd, és megpróbál mindent tettél, valamint bedugni a recepteket a szakácsok.
1. nap: Sütemények & Sweet péksütemények
Ezen az ülésen meg fogja tenni a pástétom sucrée, egy édes péksütemény, melyeket fel kell hűteni sütés előtt; habcsók - Megértem a tojásfehérjét, és finom macaroons; sütemények - felfedezni sütemény sütés, nézi vaj sütemény, olaj alapú sütemények és torták gyors. Fogd a pástétom sucrée és kapcsolja be egy almás pitét és szezonális gyümölcs torta befejezése előtt az ülés előkészítésével és hozzáadjuk a díszítők, hogy a frissen sült sütemény. Ha ez megtörtént akkor lesz kész leülni enni.
2. nap: Pite & Sós péksütemények
A másodosztályú összpontosít vajastészta és leveles tészta. Lesz, hogy a saját leveles tészta és rövid crust, hogy vigye haza, és kísérletezni tovább. Mindkét technika lesz, hogy a növényi quiche, Cornish pasties és a csirke és a gombás pite rövid crust, a provence-i paradicsom savanykás, kolbász tekercsek, sajt szívószálak és édes francia palmiers a puff. Elvégre, hogy leülsz enni!
3. nap: tortamasszák, élesztő kenyerek és croissant
Kezdve a gyors kenyér fogjuk ásni elveinek hogy pogácsa, muffin és cornbread. Ismerje élesztő kenyér, ez magában foglalja, hogy egy magtár és teljes kiőrlésű kenyér, megérteni a sokoldalú fehér kenyér, és lapos kenyeret, focaccia és pizza tésztát. Süt a hagyományos fonott Chollah kenyeret, és végül csak arra használja a tanulási napról 2 és 3 and roll, és ön saját croissant. Az ebéd és a végső bedugni a három nap zárul a kurzus.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Sütési ismeretek bizonyítványa (online)
- Online Canada
- Toronto, Kanada
A francia péksütemények alapvető és haladó technikái
- Ferrières-en-Brie, Franciaország
Sütőszakos bizonyítvány – Előzetes munkavállalás
- Toronto, Kanada